Szóval ha 2x ismételtem tanévet egészségi okokból és most meg magántanulóként folytattam a tanulmányaim akkor ha ne adj Isten megbuknék akkor nem vennének már fel sehova?
Mi az, hogy sehova? Olyan nincs, hogy sehova! Legfeljebb ugyanoda nem. Menj felnőttoktatásba. De inkább ne bukj meg, mért kéne megbukni?
2016. máj. 18. 23:44
2/4 A kérdező kommentje:
Esti tagozaton rengeteg mindent megvonnak aminek mégtöbb hátránya van. Rengeteg tanulnivaló van és nehezebben megy a tanulás nekem mint másnak.
De azt olvastam egy évfolyamon csak max. 3x lehet évet ismételni....
2016. máj. 19. 11:04
3/4 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki ennyiszer megbukik ilyen-olyan ürügy miatt. Lusta vagy.
2016. máj. 19. 12:53
4/4 anonim válasza:
Harmadszor már nem kötelesek ugyanarra az évre ugyanoda visszavenni. Ha tanulási nehézségeid vannak, akkor annak az okát kell kideríteni a nevelési tanácsadóban, tehát hogy a módszeredben van-e a hiba, a szorgalmadban vagy az adottságaiddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.