Szerintetek ez probléma?
Figyelt kérdés
Szexeltem egy lánnyal elég fiatalok vagyunk de ismerjük egymást nem használtam óvszert de úgy érzem időbe kihúztam... Szóval a lényeg hogy másnap nagyon rosszul lett a lány hányingere van és fáj a feje sok alkoholt ivott de én attól félek nem voltam elég óvatos. Mi lehet a baj? Terhes lett?2016. jún. 5. 21:26
11/24 anonim válasza:
Nem az alkohol a problema. Hanem h nem hasznaltatok ovszert..
12/24 A kérdező kommentje:
Ez miért jelentene problémát? Vagy aztmondod hogy terhes lett?
2016. jún. 6. 09:20
13/24 anonim válasza:
Azért probléma, mert ha nem használtok óvszert, teherbe tudod ejteni a partnered. Az aktus során a férfiaknak van előváladéka, ami tartalmaz spermiuomokat, ez egy aktus során többször is ürül és ezt egyáltalán nem érzed, hogy mikor van. Tehát ha te úgy is gondolod, hogy időben kivetted (mielőtt elmentél), attól még terhes lehet a partnered. Nyilván kisebb az esély, de lehetséges. Szüleim elmondása szerint én is így fogantam. Az hogy terhes e vagy sem az aktustól számított 14-20 nap között derül ki legelőbb, ekkor képes már a teszt kimutatni. Ennél előbb nagy valószínűséggel nem is fog érezni a lány tüneteket!
14/24 A kérdező kommentje:
Szóval elég valószínű, hogy terhes de mit tegyek ha az? Nem merem elmondani senkinek
2016. jún. 6. 11:00
15/24 anonim válasza:
Ne parázz már! Egyáltalán ovuláció környékén járt a lány, amikor együtt voltatok?
Ha nem, akkor esély sincs a teherbe esésre.
Ha igen, akkor is az aktustól számítva kb. 6-7 nap telik el, mire az esetlegesen!!! megtermékenyült petesejt eljut a méh üregébe és megkezdi a beágyazódást. Innentől kezdve már lehet HCG a vérében, de annyira elenyésző mennyiségben, hogy ilyenkor még nem is okozhat terhességi tüneteket...
Az alkoholtól hányt!
16/24 A kérdező kommentje:
Az ovuláció előtt két nappal történt ez jót jelent?
2016. jún. 6. 15:28
17/24 anonim válasza:
az sajnos nem igen jelent jót intim szappannal ki kellett volna mosnia magát akkor hááát én csak annyit tudok mondani feleségemmel mi is ezt tettük mindig kihúztam ő ment és megmosakodott 2* felejtette el kimosni vagy nem tudom hogy attól e de most van 2 hónapos terhes
18/24 anonim válasza:
Na majd írd meg mi lett most már érdekel.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát megnéztük és ugye az ovulációs időszakba nem volt benne szoval nem sok esély van rá meg ugye én óvatos voltam időben vigyáztam így valószínűleg nem lesz semmi gond de aggódunk szóval kiprobálunk ilyen aktus utáni fogamzásgátlót mivel még csak két napja, hogy megtörtént és gyakorlatilag három napig hat és két hét múlva megtudjuk hogy mi lesz..
2016. jún. 6. 23:12
20/24 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a lánynak olyan érzése van hogy megfog jonni es ahogy olvastam ez egy jel hogyan lehet megszakítani ??
2016. jún. 7. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!