Ovuláció. Lh kérdés?
Ja és még azt felejtettem le. Hogy hőm alapján már megvolt az ovu.. de elég szeszélyes a hőm ebben a hónapban.
Es még az lenne a kérdésem ,hogy ha érzem az ovut mint pl ebben a hónapban is erős egy oldalu fajdalom. Akkor biztos megreped és ki tud szabadulni a tüsző vagy még ez sem biztos??? 9ik hónapunk. Volt már kémiai terheseégem 2 is dubhastone-t kell szednem. Köszönöm a válaszokat előre is!
Biztosra csak az ultrahang alapján lehet mondani hogy megrepedt a tüsző, bár jó jel szerintem, hogy érzed.
Ha elég erős a második csíkod, de nem olyan erős, mint a kontroll az Lh tesztnél ugyanúgy negatív, ne problémázz rajta hogy mennyire erős/halvány.
Rlvileg fel tudtam tenni. Az első felüről az tegnapi a második mai és a harmadik is mai csak az még későbbi. 16ik napon vagyok 28 napos a ciklusom 14-15nap szokott ovum lenni. A hőm már felment 37re. Nem értem :( vagy csak ez s teszt szivat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!