Az mitől van hogy minden ciklusban két napot csúszik az ovum (16. napon van) viszont a menses 28. ciklusnapra jön meg?
Elvileg a 16.napi ovu utáni 14. napon kellene megjönnie, de nem, mindig megjön 28. napra.
Ez mitől lehet?
Az van, hogy tévesen azt hiszed, a luteális fix 14 mindenkinek.
Nem.
12-15 között normális.
12-16 nap között mozog általában a luteális szakasz, de egyénenként még ettől is lehet eltérés.
Nekem pl. szoptatás alatt még nagyobb ingás mutatkozott, volt hogy csak 10 napos volt.
Vagy igen, vagy nem. Emiatt van, hogy van akinek a nem várt napján még nem látszik a második csík, csak később.
Egyébként 7-12 nap a beágyazódásig az út és onnantól 2-3 nap, mire elég HCG termelődik a 3 teszthez, legalábbis papírforma szerint.
Elegendo. Nekem 12-13 napos a lutealisom es ez egyaltalan nem gond. Teljesen pontos a ciklusom. 10 nap felett meg nem gond, attol rovidebb mar problemat okozhat.
Nekem ez a negyedik terhessegem, hamar teherbeestem mindig es a beagyazodas is hamar lezajlott, kettonel is volt pozitiv tesztem 10-11. dpo-n, a masik kettonel 13. Dpo-n eros pozitiv.
31.napos ciklusaim vannak.
Ovulacios tesztem MINDIG 19. Napon pozitiv
Egyszer 20.on volt de nem jott kesobb a havim.:)!
Köszönöm a sok hasznos választ, megnyugodtam :)
Ma vagyok a 28.napon (12.dpo), de úgy néz ki hogy egyenlőre még nincs mensi. Tegnap reggel volt egy kis barnázás, de nagyon minimális, azóta semmi. Igaz még nincs vége a napnak, estig még megjöhet. Ma reggel csináltam egy tesztet, mert nem bírtam magammal, de negatív lett. Nem tudom lehet e ebből még valami, vagy ennek a hónapnak is lőttek, de történhetne már valami (pozitív teszt vagy mensi). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!