1,5 szobás lakásba tényleg nem jó ötlet gyereket vállalni? Van köztetek aki ekkorában lakik kisgyerekkel? Hogy oldjátok meg a szobák elosztását?
Sajnos 3-4 év múlva fogunk tudni csak nagyobba költözni, viszont egyre jobban vágyunk egy picúrra. De az én és a párom családja szerint is ekkora lakásba (40 nm) felelőtlenség gyereket vállalni, mert nem lenne se neki se nekünk meg a saját élettere.
Arra gondoltunk, hogy amíg kicsi addig a mi hálónkban lenne a kiságya, aztán később mi átvonulnánk a nappaliba egy kihúzhatós kanapéra.
Mások hogy oldják meg ezt a dolgot? Nem hiszem,hogy ne vállalna senki gyereket ekkora lakásba.
ekkoránk volt, 26 éves koromig...(18 éves korom óta együtt éltünk...) már 22 évesen jöhetett volna a baba de azt mondtuk megvárjuk míg nagyobba tudunk költözni...ha esélyünk se lett volna rá, valószínű oda is vállaltunk volna, de mivel a férjemnek az a lakás saját tulajdona volt, tudtuk hogy hitellel mindenképp el fogunk tudni költözni, csak idő kérdése hogy minél nagyobb önerőnk legyen.
Nem írod hány éves vagy, én kb. 28 éves korig tuti várnék hogy sikerüljön nagyobba költözni, ha akkora sem sikerülne akkor inkább vállalnám kis lakásba a gyermeket mint hogy 30-35 évesen szüljek.
Nem lenézni akarom az idősebb anyukákat, csak ez már az a szint ahol az ember mérlegeli hogy mi a fontosabb: a nagy lakás vagy plusz 5 év az életedben amit a gyerekeddel tölthetsz...
tehát én 28 éves korig várnék, ha van reális esély nagyobb házra, afelett nem, de ez én vagyok. nektek kell tudni mik az esélyeitek.
Mi ekkorában lakunk, a kis hálóban van a babaszoba, a nappaliban alszunk mi.
Kicsi egyébként, de azért élhető.
Mi nagyobbat nézegetünk éppen, de ráérősen, mert annyira azért nem érezzük ezt sem tragikusnak.
Mi is ekkora lakásban élünk . Van egy 5 hónapos kislányunk
Tökéletesen elférünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!