Szerintetek van rá esély, hogy gond van nálam?
Igazán nem sokat számít, hogy milyen erös a menzeszed, van, akinek jóformán sosincs, mégis minden további nélkül terhes lesz.
Az, hogy nektek a megszakítás, Pharmatex bevált, csak azt azt jelenti, hogy szabályos a ciklusod, nincs soron kivüli peteérésed, és a párodnak sincs az elöváladékban spermium.
Viszont ha arra gyanakodsz, hogy valami probléma lehet veled, akkor ne itt kérdezz, hanem menj el nögyógyászhoz és vizsgáltasd ki magad.
Nálam a ciklus 28-36 nap közötti volt, kevés vérzés, erős görcs, családban van endometriozis és ir is, nehezen jön a baba, nekem volt egy cisztám, úgy védekeztünk ahogy ti, mivel egyszer mikor abbahagytam a fogamzásgátlót abban az évben 2x volt menzeszem, mondtam soha többet. Voltak "rizikós" esetek, amikor becsúszhatott volna, és mégsem lett belőle baba.
Teljesen azt hittem, hogy majd nehezen fog összejönni, én rá is kérdeztem dokinál, hogy érdemes e kivizsgáltatnom magam. Kinevetett, hogy ha nem is próbálkozunk, mit akarok. Elméleteket ne gyártsak, majd ha 1 éve nem jön össze.
Jelentem első hónapban babás lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!