Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Mintha lett volna valami.

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 1. 06:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy hét múlva csinàlj màsikat
2016. jún. 1. 06:35
 2/12 anonim ***** válasza:
A kazettas teszteken szinte mindig van valami, ennél sokkal erősebb kamucsíkom volt már, kivétel nelkul mindenki azt mondta, hogy pozitív. Voltam vérvételen aznap, negatív volt. Pár nap múlva csinálj sima tesztcsíkot, sokkal jobbak (Facelle, x-epil)
2016. jún. 1. 06:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Késik már? Ha nem, várd meg. Én ezt totál negatívnak látom.
2016. jún. 1. 07:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Valami latdzik, inkabb elszinezodes, mint csik, de a jo jel az, hogy pirosas.

Ha nem sajnalod a teszteket, akkor ket nap mulva reggelibol ismetelj.

Ha nem surgos a dolog, akkor varj inkabb 4-5 napot.

Mikor lenne esedekes a mensid?

2016. jún. 1. 07:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Ennek a tesztnek nem hinnék a helyedben!! Valami másfajtával próbáld meg pár nap múlva.
2016. jún. 1. 08:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Tipikus szellemcsík, hogy enné meg a fene :/ Nekem ennél erősebb szellemcsík is volt már. Sajnos az olcsó tesztek egy része borzalmas.... (menj be a Rossmannba, vegyél egy Predictor Early-t, olyan 1000 körül van, és azzal próbáld. Ha az csíkos, ott baba van, de nem lesz szellemcsíkos)
2016. jún. 1. 08:50
 7/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én inkább egy kisebb foltot vélek látni, tényleg pirosas, de attól még a teszt negatív szerintem, mert csíkot én nem látok rajt.
2016. jún. 1. 14:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az a baj h nem tudom mikor fog megjönni. Annyira kavart volt az utóbbi 2-3 hónap. Az tuti h máj 20án voltunk együtt,24én pedig voltam orvosnál,aki azt mondta h minden ok,látja nemrég volt pé-m,mert még látszik a maradványa. 28-a óta hasszúrka, alhasi puffadás. 3.gyerkőc lenne,a másodiknál voltak hasonló tüneteim,ezért teszteltem. Pénteken megpróbálom újra. Köszönöm!
2016. jún. 1. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de amikor várandós lettem, egyedül a Pred. Early lett negatív.
2016. jún. 3. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm ma veszek facelle-t, holnap kiderül.
2016. jún. 4. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!