Megnéznétek a tesztemet?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez pozitív? [url= [link] Időn belül jött ki bőven! Amit még tudni kell.. 3 hete késik a menstruációm, viszont mióta abba hagytam a fogamzásgátlót nagyon rendszertelen. Tüneteim pedig csak annyi, hogy sokat járok pisilni, mellfeszülés és egyfolytában ennék. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. márc. 7. 10:00
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem pozitiv!
Vegyel masik tesztet pl Gabrielt a gyogyszertarba!
4/12 A kérdező kommentje:
élőben rózsaszínnek mondta eddig mindenki de igen nagyon vékony sajnos :( és veszek a héten más fajtát még csak kíváncsi voltam véleményekre :) egyébként ezen kívül még van 2 nagyon halvany szinte épp hogy látható xepil tesztem is.. és ezért csinátam ezt is.. de h már két féle teszt is száradási csíkos :/ a válaszokat pedig köszönöm :)
2016. márc. 7. 10:08
5/12 anonim válasza:
Ha időn belül jött ki, akkor az nem száradási csík szerintem. 3 hetes késéssel már elmehetnél dokihoz ő talán biztosabbat tud mondani :)
6/12 anonim válasza:
én pozitívnak mondanám, mert rózsaszínes a színe, de az nem biztató, hogy ilyen vékony a csík. menj dokihoz.
7/12 anonim válasza:
Ez a teszt ertekelheteetlen! az x epil viszont megbizhato!
2. voltam
9/12 anonim válasza:
8-as válaszoló vagyok. Ilyen egy pozitív expect teszt.
10/12 anonim válasza:
Ez a teszt szerintem hibas... Jobb lenne,ha ujat csinalnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!