Megnéznétek a tesztemet?
11. dpo- n vagyok ma, tudom korai, és nem is vártam volna egyértelműbb eredményt... Az oka ami miatt csináltam, az az hogy holnapig kell leadnom a jelentkezésemet egy nagyon megterhelő túrára, ami egyáltalán nem való terhes pláne nem koraterhes nőknek. Volt ez a tesztem otthon, hát ellöttem. Nem első vizelettel csináltam.
Lehellet halványan mintha látnék rajta valamit, és azonnal látszott. Lehet fotón annyira nem kivehető , kérlek nézzetek rá.
előre is köszönöm!
Kedves masodik. Gyonyoru. Enis ilyen tesztre vagyom. :)
Ezek h atvilagitsuk meg feltesdzuk a kepet ki mit lat sztem hulyeseg... Te is irod hogy eloben szerinted lehet latni. En konkret se geprol sem telefonrol nem latok semmit. Szurkolok
Köszönöm mindenkinek a választ! Hát a túrát most sztornóztam emailben már... inkább kivárom ezt. Túl régóta várunk már a csodára... hogy neadja isten bármit is kockáztassak. Várok néhány napot elvileg a hét második felében NEM kéne megjönnie. Ha bármi változás van, megírom.
Köszönöm mindenkinek, megy a zöld kezecske!!!
Kedves utolsó válaszoló, igen igazad van, hogy hülyeség mutogatni, végülis én élőben jobban láthatom mint ti fotón ... de mégis ilyenkor valahol persze hogy várunk egy megerősítést... legbelül bízva abba, hogy jönnek olyan emberek akiknek mondjuk az első tesztjük hasonló volt mint az enyém képen... de persze ettől még nem leszek terhes, vagy épp nem terhes ! Szoritok magamnak és mindenkinek aki erre vágyik :)
Kedves utolsó,
Köszönöm a biztatást, mindenképp csinálok amennyiben nem jön meg ... remélem nem jön meg :)))
Nagyon vágyom csak egy fele annyire erős teszttel már mint a tied, a föld felett járkálnék. Nagyon nagyon !!!
A legközelebbit természetesen reggeli első vizeletből fogom, ez a mai délelőtt volt sajnos, nem volt alkalmam elsővel megcsinálni, mert ha a párom látja hogy előkerüla teszt a fürdőszoba szekrényből, hajlamos ideje korán beleélni magát, így inkább most ebből kihagyom őt !
Megóvom az esetleges csalódástól.
Amint van fejelemény , írok !!
Köszi nektek csajok !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!