Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pé is járhat barna folyással...

A pé is járhat barna folyással, vagy az inkább fehér? És a beágyazódás a barna.

Figyelt kérdés
Amikor fehér folyásom volt szúrkált a hasam, most a barna folyásnál meg rendesen görcsöl, de a menzeszig még van idő.
2008. szept. 25. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet peteéréskor is közti vérzés, ami mire kiér barnás színű lesz, de hanyadik napnál tartasz? hogy számolod, hány napod van a menstruációig?
2008. szept. 25. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell hogy barnázz, de a beágyazódáskor vagy a pékor is előfordulhat! Lehet hogy nálad a beágyazódás van! Reméljük! Drukkolok!
2008. szept. 25. 21:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az a baj, hogy az én ciklusom 28-32 napos, volt hogy 24 is volt, ezért nem tudom, de kb. okt 5 körül kéne megjönnie. Én úgy gondolom, hogy a pé megvolt előbb, 19-én, mert akkor volt fehér , ragacsos folyásom és szúrkált a hasam, de most görcsöl, mintha meg akarna jönni, nagyon hányingerem van , bár az ezzel lehet nem függ össze, mert ma nagyon rossz a közérzetem, a számíze, ma egész nap aludnék. (Remélem nem beteg leszek. ) Szerintem pé-nek késő lenne. Hát majd másfél hét múlva kiderül.
2008. szept. 25. 21:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát én is nagyon remélem, hogy ez a beágyazódástól van. Mert ha még csak a pé, akkor nem értem, hogy mi volt 19-e körül az a sárgás-fehéres, ragacsos folyás. Meg hasszurka, utána semmi és ma meg ez az iszonyatos görcs,meg a többi. Egész nap gyenge vagyok és hányinger , de nagyon.
2008. szept. 25. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a bíztatást, rám fér!
2008. szept. 25. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! A nem várt mensi előtt kb 1 héttel ingerlékenyebbé és fáradékonyabbá váltam. A 30 napon teszteltem és pozitiv lett. Drukkolok!!!!
2008. szept. 26. 07:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is ingerlékenyebb vagyok, de nekem még van másfél hét a nem vártig. Nem egyfolytában vannak a tüneteim, csak rámtörnek néha -néha, fáradság, hányinger, derekam szétszakad. Hát majd kiderül!
2008. szept. 26. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!