Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 1 hét mulva?

Ki nem várja 1 hét mulva?

Figyelt kérdés
Ovu ota hasnyomas, hasszurka, mindennap lazasnak erzem magam napkozben!tegnap leesett egy kicsit hő ma újra fenn, bizakodom, veteles utan vok!

2016. máj. 28. 19:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ma vagyok a 14dpo-n. Eggyenlőre semmi kicsi fehér folyàsom van meg apróbb görcseim a mellem alkalmanként érzékeny nem mértem ébredési hőt de amikor felkeltem rá félóràra leizadtam de úgy hogy a mellem alatt meg a hasam csurom vizes volt,lehet a tegnapi laz miatt...viszont most kiváncsiságból megmértem a hőmet és 35,9 volt ébredés utan egy óràval. Szerintem terhes nem vagyok fáj a torkom szóval ezért voltam lázas.ha nem jön meg akkor hétfőn teszt. Mert a 16 dpo csak mutat valamit ha van valami eggyáltalán.
2016. jún. 4. 08:21
 22/23 anonim ***** válasza:
Aggódom mert hőmullámaim vannak de a hőm tovàbra is alacsony 35,7 :(
2016. jún. 4. 09:44
 23/23 anonim ***** válasza:
15dpo megjött :(
2016. jún. 5. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!