Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 1 hét mulva?

Ki nem várja 1 hét mulva?

Figyelt kérdés
Ovu ota hasnyomas, hasszurka, mindennap lazasnak erzem magam napkozben!tegnap leesett egy kicsit hő ma újra fenn, bizakodom, veteles utan vok!

2016. máj. 28. 19:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Koszonom aranyos vagy! En meg drukkolok nektek
2016. máj. 29. 16:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Én tegnapra nem vártam ma sincs még semmi és nagyon remélem nem is lesz.. mindenkinke megy a drukk.A.
2016. máj. 29. 17:52
 13/23 A kérdező kommentje:
En is sajnalom hogy megjott;(((kitartas!tudom hogy nehez mindenkinek! Nem tudom hogy hogy lehet ilyen nehez osszehozni egy babat annak aki szeretne, sokaknak meg osszejon hogy nem is akarja...ez a sors keze;(en ma vereztem 3 cseppet majd egesz nap semmi.elozo terhessegemnel ( 6 hetesen elment) mensi elott narancssargas vmi jott ki de ez most hatarozottan piros volt.meg van 3 napom! Hajra nektek!
2016. máj. 30. 20:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem 4 nap késés után és pozitív lett. 2 nap múlva megismétlem. Nagyon sajnálom ami veled történt kérdező!! Drukkolok!A.
2016. máj. 30. 21:06
 15/23 anonim ***** válasza:
6vok. Gratulálok. Jó egészséget.ên nem tudok mêg semmit a 10dpo vagyok. Mellem érékeny görcsölgetek folyàsom van kicsi nem vagyok még egyenlőre csont száraz ahogy mensz előtt lenni szoktam
2016. máj. 31. 07:25
 16/23 A kérdező kommentje:

Én is gratulalok;)

Kedves 6os kitartas! Szurkolok! Nalam mintha elmult volna a hasfeszules;(meg bizakodom de a hom lejjebb ment reggel:(

2016. máj. 31. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:
6vagyok.kôszönöm.bizakodok én is. Görcsök vannak sajnos de a mellem is ugyanúgy érzékeny.11 dpo vagyok majd kiderül szombaton:-)
2016. jún. 1. 08:53
 18/23 anonim ***** válasza:
6vagyok. Ma vagyok a 13dpo és lázas vagyok.ugy érzem magam mint akit összevertek.görcsölgetek mellem alkalmanként èrzékeny és száraz vagyok.tehnapi tesztem negatív. Bár olvastam h a 12dpo n soknak nem mutatott semmit
2016. jún. 3. 06:19
 19/23 A kérdező kommentje:

Hatha osszejott;)))drukkolok

Nekem ma kellene megjonnie! Tegnap ota barnazok szerintem meg fog jonni csak az a fura h nincs mensi gorcs es a hom is visszakanyarodott 36,57-ről 36,7-re...de szerintem nincs esely;( elkenodtem

2016. jún. 3. 14:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Megy a drukk. Remélem összejön és csak barnázás marad. Velem is anyukám 3hónapig barnázott és még is ittvagyok :)
2016. jún. 3. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!