Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak jovo hetre van a nem...

Csak jovo hetre van a nem vart napom egy het mulva. De pisilhatnekom van alladoan. Lehet ez valami jel h baba?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Vagy csak sokat ittál???
2016. máj. 19. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Ha egy 7 múlva kéne megjönnie, akkor leghamarabb 2 hét múlva mutathat a teszt valamit..addig meg bármi lehet, ami miatt pisilned kell. Persze, ha valaki nagyon várja, hozzáképzelheti, de ilyenkor még hormonálisan sincs,ami ennyire befolyásolna tudtommal.
2016. máj. 19. 15:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Miert kell undoknak lenni? Olvastam hogy a vecere jarkalas is mutathat halvany arra hogy baba van a dologban. Elso trimeszterben meg foleg.

Nem tudhatod kedves valaszolo miota varunk babara es mennyi kis aprosag is remenyt tud adni nekunk....

2016. máj. 19. 15:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Msodik! Koszonom a valaszod.
2016. máj. 19. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szurkolok, h összejöjjön a baba, csak azért írtam, mert ez volt a saját tapasztalatom a tesztekkel. Érdemes várni egy hetet, addigra nagyjából biztos...akkor leszel kb 4-5 hetes, UH-hoz akkor még kicsike (bár magándokinál jó felszereléssel látnak már petezsákot is) de a hatodik 7 felé érdemes felkeresni a dokit, addigra elvileg szívhang is lehet már :)
2016. máj. 19. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Szurkolok hogy baba legyen. Ennyiből még nem következtetnék terhességre, más jelek gyakoribbak, markánsabbak, de a drukk megy! A nemvárt menses napján meg már nyugodtan tesztelhetsz! ;)
2016. máj. 19. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Terhességemkor már 10. dpo-n agyonjártam magam a wc-re. Nem az, hogy sokat ittam, hanem teljesen felgyorsul az anyagcserém, iszom egy pohár vizet és két perc múlva kell pisilnem. Akinek nem volt hasonló nem hiszi, de így van.
2016. máj. 19. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Én elvesztettem akkor a babámat. MEgértem milyen nehéz apró jelekben, csodákban bízni, szorítok. MAjd írj :)
2016. máj. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!