Csak jovo hetre van a nem vart napom egy het mulva. De pisilhatnekom van alladoan. Lehet ez valami jel h baba?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:17
2/8 anonim válasza:
Ha egy 7 múlva kéne megjönnie, akkor leghamarabb 2 hét múlva mutathat a teszt valamit..addig meg bármi lehet, ami miatt pisilned kell. Persze, ha valaki nagyon várja, hozzáképzelheti, de ilyenkor még hormonálisan sincs,ami ennyire befolyásolna tudtommal.
3/8 A kérdező kommentje:
Miert kell undoknak lenni? Olvastam hogy a vecere jarkalas is mutathat halvany arra hogy baba van a dologban. Elso trimeszterben meg foleg.
Nem tudhatod kedves valaszolo miota varunk babara es mennyi kis aprosag is remenyt tud adni nekunk....
2016. máj. 19. 15:35
4/8 A kérdező kommentje:
Msodik! Koszonom a valaszod.
2016. máj. 19. 15:36
5/8 anonim válasza:
Egyébként szurkolok, h összejöjjön a baba, csak azért írtam, mert ez volt a saját tapasztalatom a tesztekkel. Érdemes várni egy hetet, addigra nagyjából biztos...akkor leszel kb 4-5 hetes, UH-hoz akkor még kicsike (bár magándokinál jó felszereléssel látnak már petezsákot is) de a hatodik 7 felé érdemes felkeresni a dokit, addigra elvileg szívhang is lehet már :)
6/8 anonim válasza:
Szurkolok hogy baba legyen. Ennyiből még nem következtetnék terhességre, más jelek gyakoribbak, markánsabbak, de a drukk megy! A nemvárt menses napján meg már nyugodtan tesztelhetsz! ;)
7/8 anonim válasza:
Terhességemkor már 10. dpo-n agyonjártam magam a wc-re. Nem az, hogy sokat ittam, hanem teljesen felgyorsul az anyagcserém, iszom egy pohár vizet és két perc múlva kell pisilnem. Akinek nem volt hasonló nem hiszi, de így van.
8/8 anonim válasza:
Én elvesztettem akkor a babámat. MEgértem milyen nehéz apró jelekben, csodákban bízni, szorítok. MAjd írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!