Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélye van hogy terhes...

Mennyi esélye van hogy terhes legyek? 16/l

Figyelt kérdés
Kedden délben, ma ugye csütörtök van, együtt voltam egy sráccal. Volt gumi, de kiszakadt, ő azonnal kivette aztán csak a combomra jutott egy csepp... Azt mondja nem élvezett belém, de én mégis félek... Mit tehetnék?

2016. máj. 26. 20:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Először mikor csináltuk minőségi volt nála, ki gondolta volna hogy másodszor valami szarral áll elő... Akkor még már, mikor előveszi hogy mondjam azt, hogy bocs de ilyen gumival nem akarok... Ezt jól elszúrtuk, jövő héten tesztelek egyet és a csávót elfelejtem ilyen téren. Ha meg gond van akkor előkerítem...
2016. máj. 27. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez igen... Elég lazán fogod fel...

De a ti dolgotok.

Szerintem kicsit érni kellene még,nem vakon kefélgetni...

2016. máj. 29. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

TÉnyleg a sötétség netovábbja vagy .... neharagudj... NAGYON BÍZOM ABBAN HOGY NEM VAGY TERHES... ILYEN HOZZÁÁLLÁSSAL ...! A jó isten mentse meg azt a magzatot és adja olyan helyre, ahol tisztaszívből várják...

Meg az is elég gáz... hogy ennyi idősen (még a tojáshéj a seggeden van)... szexelni jársz össze egy pasival... És akkor annyit mondasz, hogy mostantól ez a srác felejtős ??? Hát nem vagy semmi anyukám !!!!

2016. máj. 30. 11:57
 14/15 anonim válasza:
Szóhoz sem jutok😦... na mi lett veled?
2016. júl. 10. 15:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Azóta minden oké :) nem lett semmi következmény hálistennek.
2016. okt. 21. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!