Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs uh-os nyomonkövetés...

Ha nincs uh-os nyomonkövetés miből veszem veszem észre hogy túlstimuláltak (napi 2x1 closti)?

Figyelt kérdés

Az a 3. clostis hónapom. Eddig napi 1et kellett szednem 5 napig. Uh.gal nézték volt peteérésem mellette, de nem jött össze a baba. Most napi 2-őt kellett szednem, de most úgy jött ki a középidő, hogy a dokim elutazott, így pont most nem tud megnézni... Ma vagyok a 15. napon, az ovutesztem tegnap még nem volt határozottan pozitív, csak úgy alakulgatott, ma viszont már nagyon feszít mindkét petefészkem, szinte enyhén görcsöl.

Van valami jele annak ha túlstimulált a closti?

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek! :)

2016. máj. 23. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fájt a hasam. Nem múlt el nem csillapodott. Illetve nem igazán tudtam pisilni, ha mégis az irtózatosan fajt.

Ha aggódsz mérd meg a hasad korfogatat minden reggel. Ha ugyanakkora vagy kisebb akkor ok. Ha nő orvos. A sulyodat is figyelheted.

Ami fontos az elkeruleshez, bőséges folyadekbevitel (4-5 liter) és feherjegazdag étrend

2016. máj. 23. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapig szedtem clostyt, de feledd, hogy az is sikernek számít, ha nincs baba, de ovulációd már van! Én mindkét hónapban 2x1-et szedtem eleve, ez az átlag adagolás. Nekem szerencsére azóta helyreállt az ovum, nélküle is van már, és nem voltam túlstimulálva se. Én nem éreztem semmit sem. Azt olvastam, hogy a fényérzékenység az egyik jele a túlstimulációnak, viszont sok esetben mellékhatásként is jelentkezik, mikor nincs túlstimulálva a beteg.
2016. máj. 23. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hívtam a dokit vagyis az asszisztensét hogy mikor tudna fogadni, de csak jövőhét szerdán lesz itthon. 😩 Az ovutesztem még mindig nem pozitív. A kontrollcsík hangyányival de erősebb mint a tesztcsík... Viszont ha még napok vannak hátra az ovuig akkor még rosszabb lesz a helyzet...
2016. máj. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!