Ha nincs uh-os nyomonkövetés miből veszem veszem észre hogy túlstimuláltak (napi 2x1 closti)?
Az a 3. clostis hónapom. Eddig napi 1et kellett szednem 5 napig. Uh.gal nézték volt peteérésem mellette, de nem jött össze a baba. Most napi 2-őt kellett szednem, de most úgy jött ki a középidő, hogy a dokim elutazott, így pont most nem tud megnézni... Ma vagyok a 15. napon, az ovutesztem tegnap még nem volt határozottan pozitív, csak úgy alakulgatott, ma viszont már nagyon feszít mindkét petefészkem, szinte enyhén görcsöl.
Van valami jele annak ha túlstimulált a closti?
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
Nekem nagyon fájt a hasam. Nem múlt el nem csillapodott. Illetve nem igazán tudtam pisilni, ha mégis az irtózatosan fajt.
Ha aggódsz mérd meg a hasad korfogatat minden reggel. Ha ugyanakkora vagy kisebb akkor ok. Ha nő orvos. A sulyodat is figyelheted.
Ami fontos az elkeruleshez, bőséges folyadekbevitel (4-5 liter) és feherjegazdag étrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!