Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » El merjem kezdeni szedni a...

El merjem kezdeni szedni a clostyt ultrahangos nyomonkövetés nélkül?

Figyelt kérdés
Felírta a dokim a gyógyszert, azt mondta szedjem be és a következő esedékességekor vár, hogy megnézzük összejött-e a baba... Mennyire veszélyes ultrahang nélkül szedni? El merjem így kezdeni?

2013. okt. 30. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenképp kéne uh-os követés. egyik ami miatt kell hogy nem alakul-e ki ciszta a másik nem árt ha tudod egyáltalán használt-e, sokaknak nem elég ennyi stimu. A másik ami miatt fotnos hogy elvékonyithatja a náylkahártyát és akkor hiába van szép ovud és termékenyül meg nem tud beágyazódni. ilyneor kell gyógyszeres kezelés mellé. nekem a második hónapban vékonyitotta el az elsőben még ok volt. Amugy nekem is azt mondta az a doki (SZTK-s) aki felirta hogy nem kell de én elmente másik orvoshoz ugynaugy sztk rendelésben. Ök meg is nézték szó nélkül egyik hónapban a 11. napon voltam másikban a 12. -en. söt a mosatani hamaradik ciklusban is elmentem pedig most nem szedtem a clostyt de kiváncsi voltam van-e peteérés mivel nyujtott hatású a closty, na meg kiváncsi voltam a nyálkahártya vasatgságra is.
2013. okt. 30. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát én szedtem anélkül, de már nem merném :(

óriási cisztáim lettek tőle, alig úsztam meg a műtétet. Aki hajlamos rá, annak cisztát csinál (nem repednek a tüszők, csak nőnek), és tényleg vékonyítja a nyálkahártyát

Ennek ellenére nagyon sokan vannak, akik követés nélkül szedik és mégis terhesek lesznek.

2013. okt. 30. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
szia, nekem sem volt uh követés :( ez az első clostys hónapom, az én dokim szerint sem kötelező,ha nincs panasz közben
2013. nov. 2. 07:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia. Akkor nem vagyok egyedi eset... És neked hogy és mennyit kell szedned?
2013. nov. 2. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem a 3-ik naptól kellett napi 1 szemet, 5napon át
2013. nov. 4. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkepp kell az uh kovetes, az en dokim mindekepp visszarendelt! Mert nem lenne szerencsé, hogy pl 4 es ikreid legyenek....
2013. nov. 14. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!