Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túlstimuláltak mág valakit?

Túlstimuláltak mág valakit?

Figyelt kérdés
Kérlek, írjátok le, hogy mi volt akkor, amikor túlstimuláltak titeket. Mekkora a baj olyankor?
2012. jún. 18. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem sajnos sikerült túlstimulálni. :( Megfigyelésre be is kerültem a klinikára, de szerencsére nem kellett infúzióra kötni! Nekem hatalmasra felpüffedtek a petefészkeim, a hasam is akkora lett, mint aki éppen szülni készül! Emellett fájt és persze levegőt is nehezen kaptam! Alig vártam, hogy egyszer túl legyek rajta!!! Meg is fogadtam, hogy ez volt az első és az utolsó, hogy ilyesmibe belementem! ...de most mégis újra megpróbáljuk...

Neked mit írtak fel?

2012. jún. 18. 12:25
 2/10 A kérdező kommentje:
semmit nem írtak fel. Kaptam 5 napig reggel merional szurit és este clostit. Ettől lettek ekkora tüszőim. Amúgy 9 db lett, de végül a bal petefészkemben szerencsére leálltak 6 mm-esen a tüszők, ott 4 db szunnyad
2012. jún. 18. 12:33
 3/10 A kérdező kommentje:

nem szeretnék kórházba kerülni. Ilyenkor már késő repesztőt kapni? A doki nem akar most sem adni, de akkor hogyan fognak végre megrepedni???

Én nem szeretnék kórházba kerülni :(

2012. jún. 18. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Azok a 6 mm-es tüszők nagyon kicsik, gondolom, azért nem írt fel tüszőrepesztőt. Olyan 20 mm körül szokott az ovuláció is megtörténni.

Én is Merionalt kaptam, repesztőnek meg Choragont. Sajnos a tüszőim "paramétereire" már nem emlékszem, mert ez szerencsére nagyon régen volt...

Egyébként neked mik a tüneteid? Biztos, hogy hiperstimulációról van szó?

De ne aggódj, egyáltalán nem biztos, hogy kórház lesz a vége! :)

2012. jún. 18. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem nem sikerütl túlstimulálni, mert én nagyon rosszul reagáltam a hormonokra, viszont találkoztam olyan "sorstársakkal", akiknél ez történt. Nálunk bőven 20 db feletti petesejt volt, de nem mindegyik volt belőle érett.

6 mm-es az nagyon pici, azzal nem tudnak semmit kezdeni. Nekem 20-22 mm-esek voltak az érettek.

Van, akinek utána elmúlik, viszont volt, aki utána nagyon becisztásodott, és nem akartak a ciszták maguktól felszívódni.

2012. jún. 18. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer 4-et érleltek, 2 db volt 20mm fölött, 2 db pedig 30mm fölött. Mind megrepedt magától. Nekem is picit felpüffedt a hasam, és görcsölt ill. feszített. De nem volt semmi gond.
2012. jún. 18. 16:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Nekem van a bal oldalon 4 db tüsző,

37mm, 27mm, 26mm, 25mm. És nem akarnak megrepedni.

Csak nőnek, nőnek naponta 8 mm-t. túl sokat nőnek és nagyon hirtelen. Pl. a 27-26-25 mm-es tüszők pénteken még csak 10 mm-esek voltak. És a hétvégén már nem is kaptam semmi stimulálót. Most kezd igazán hatni???????

Repedjen már meg basszus!

2012. jún. 18. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakember, de szerintem 25 mm felett már túl nagyok a tüszők. 30 felett már egészen biztosan. Szerintem azokkal már nem nagyon tudnak semmit sem csinálni.

Nekem legalábbis ezt mondták a lombikkezelésnél. Egyszer nekem is túlnőtt 1 db, a többi viszont túl pici maradt és akkor le is állították az egész lombikkezelést (nem volt leszívás sem).

2012. jún. 19. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:
....igen, mert azok a méretük alapján már cisztának számítanak. Sajnos... Most nálam is találtak egy hatalmasat, holnap megyek vissza ellenőrzésre, remélem, felszívódott!!!
2012. jún. 19. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Örömmel értesítelek Titeket, hogy hála Istennek tegnap délután fél 3 körül végre megrepedtek a tüszőim.

Azóta semmi fájdalom :)

Bízom benne, hogy a repedés előtt 24 órával feltett spermák még ott várakoztak és tegnap meg is termékenyítették a petémet :)

2012. jún. 20. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!