Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 tervezett gyerek után...

2 tervezett gyerek után besikerült egy nem tervezett 3. Tanácstalan vagyok.3 gyerekesek mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A férjem nagyon szeretné megtartani. Mindkettőnknek jó munkahelye van...épp ezért gondolkozok...én nagyon szeretem a munkám.A meglévő lányaink 6 és 2 évesek....de milyen az élet 3mal?
2016. máj. 22. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk a 3 tervezett után csúszott be a negyedik. Természetesen megtartottuk. Soha nem bántuk meg egy pillanatra sem.

A helyedben nem gondolkodnék...én is nagyon szeretem a munkámat, kihagytam 7 évet a 4 gyerek miatt, de cseppet sem bánom!

2016. máj. 22. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Gratula :) Én is három gyerekes,ha visszatudsz menni a szeretett munkádba dolgozni vállald be! Főleg,hogy a férjed is támogat!
2016. máj. 22. 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Én is csak támogatni tudom a baba megtartását. Nálunk is 3 gyerkőc van, és nekünk így kerek a család.
2016. máj. 22. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, mert én négy gyerekes vagyok, nemsokára öt lesz. Már rég volt nálunk három gyerek, de úgy rémlik, hogy jó volt.
2016. máj. 22. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Mi is most várjuk a 3.-at, nekünk a 2. csúszott be :)

És még nagyon kicsi volt akkor a lányom, de nem gondolkodtunk egy percig sem. Szerintem tartsátok meg.

2016. máj. 22. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
A 4 és 5 gyerekestől kérdezném mennyi a havi bevételetek? :) Nagyon vágyunk 4.-re, de azok a mocskos anyagiak! Bocsi az offért
2016. máj. 22. 16:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Olyan teljesnek éreztem így a családunkat...félek hogy hogy bírok majd 3mal a férjem csak 2hetente jár haza külföldön dolgozik. Ok...így is jól megvagyunk mindent egyedül intézek szinte megszoktam már..csak félek kicsit....de köszönöm hogy bíztattok valószínűleg megtartjuk.
2016. máj. 22. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk is véletlenül jött a harmadik

Nagyon orulok neki eleinte en is ketelkedtem de szep család lettünk

:)

2016. máj. 22. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kislány korom három gyereket terveztem, aztán kettő után elfogyott a bátorságom. Szerettem volna harmadikat a szívemmel,de az eszem nem adott zöld utat. Aztán egyszercsak nem jött meg, pozitív lett a teszt is. Kellett egy kis idő, hogy ráhangolódjak, de hamarosan már tudtam örülni a meglepetesnek. Ajándékként tekintettem rá. Az első nőgyógyászati látogatáskor kiderült, nincs szívhang - pedig már kellett volna lennie. Két két múlva sem volt, missed ab lett a vége. A szívemben már három gyermekes voltam, kis idő múlva a valóságban is az lehettem: kisfiam, harmadik gyermekem pont karácsonykor született. Néhány nap múlva 5 hónapos lesz. Nagyon boldog vagyok, hogy ő is van nekünk!!!

Jó három gyermekesnek lenni. Szorítok nektek, kedves kérdező!

2016. máj. 22. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is meglepetés volt a 3. baba. A "nagy" 3 éves volt akkor, a középső egy. Iszonyatosan fáradtnak éreztem magam. De nem is gondoltam rá, hogy ne tartsuk meg. Ha a férjed nagyon szeretné, az külön fontos ebben a történetben, szerintem a férfiak nehezen bocsájtják meg, ha a nő nem akarja az ő gyereküket. Persze, neked kell majd többet foglalkozni a kicsivel, meg a másik kettővel is. Életem legjobb döntése volt, hogy a kislányomat megszültem, vele teljes a család. Az én felfogásom szerint rendezett családban, szerető szülőkkel nem kérdés, hogy megszülessenek az ajándék babák! Egyébként anyagilag sem rossz a 3. gyerek, onnan indulnak a támogatások igazán. Persze, ez nem érv mellette, de mégiscsak egy adalék a döntéshez.
2016. máj. 24. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!