Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alig vártam, hogy elkezdjünk...

Alig vártam, hogy elkezdjünk próbálkozni, most eljött az idő, de én "bepánikoltam"?

Figyelt kérdés

Sziasztok, évek óta nagyon vágyom babára, de kb. egy éve szinte mindennél jobban. Sokszor nem is védekeztünk ciklus végén, elején, "hátha becsúszik" alapon.

Megbeszéltük, hogy várunk május-júniusig, én benne lettem volna előbb is, de a párom tudott racionális(abb) maradni a kérdést illetően, így vártunk, hogy jobbak legyenek a feltételek, de mint írtam, a védekezést meglehetősen lazára vettük. Szedem a terhesvitamint 1 hónapja, folsavat 2 hónapja, a páromnak sincs több "kifogása", erre most meg úgy érzem, hogy én pánikoltam be, miközben eddig minden ciklusban abban reménykedtem, hátha becsúszik.

Szeretkezés közben nem jár az az agyamban, hogy nehogy teherbe essek, sőt, úgy alapból sem, de azért ha belegondolok, hogy mi van, ha jön a baba, kicsit megijedek. Persze a másik pillanatban meg alig várom, hogy végre pzitív legyen a tesztem.

Volt más is így?

2016. máj. 19. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

én is így voltam. aztán most hogy terhes vagyok, azon parázok, hogy mi lesz amikor megszületik. normális, nagy döntés egy baba, szinte minden meg fog változni az életedben, nem csoda ha félsz néha.

27hkm

2016. máj. 19. 21:52
 2/3 anonim válasza:
Másodiknál van most hasonló, szeretnénk nagyon, de szeretjük a mostani életünket is. Minél régebb óta próbálkozik az ember, annál jobban rágörcsöl, túl sokat kezd el kattogni és összezavarodhat, főleg ha nem beszéli ki a párjával. Egy kád víz, pohár bor mellett érdemes kikapcsolni és szerelemből, élvezetből csinálni, főleg a ciklus közepén. ;-)
2016. máj. 19. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, vagyis hasonlóan. Mi is nagyon várunk már babára, ez elmúlt fél évben orvostól orvosig jártunk, vizsgálatok...stb. Kiderült, hogy nincs ovulációm, kaptam clostyt, már nem szedem, de vam ovum azóta.

Mindenféle vitamin, hőmérőzés, diéta, sport, a végén már ott tartottam, hogy nem mertem semmit sem, hátha árthat, pl. úszni menni, vagy ugrálós aerobicon részt venni.

Most ebben a hónapban esélytelenek vagyunk, mert a férjem külföldön van, és valahogy felszabadultam, mert nem görcsöltem rá a dologra.

Következő hónapban már itthon lesz, de a hozzáállásomat megtartom, lassan egy éve nem voltam felszabadult, de rájöttem, attól még, hogy csak ezen kattogok, meg nem merek uszodába, szaunába menni, vagy elmenni borozni a barátokkal, vagy ilyesmi, attól még nem lesz jobb. Majd jön, ha jönni akar :) Remélem azért hamarosan jönni akar, de rágörcsölni nem szabad akkor se ennyire, mint én :)

2016. máj. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!