Petevezeték eltávolítása után mennyit kell várni? Mikortól lehet próbálkozni?
Figyelt kérdés
Méhen kívüli terhesség miatt eltávolították a bal oldali petevezetékemet, a szervezetnek mennyi időre van szüksége, van, ahol azt olvasom ha sokat várunk nem fog jönni a baba, van ahol azt, hogy ilyenkor a szervezet emlékezik és nár a következő menzesz után lehet is. Ki volt már ilyen helyzetben és mennyi idő után próbálkoztatok illetve gyógyult meg a szervezetetek?2016. ápr. 1. 17:44
1/3 anonim válasza:
Anyámnak 30 éves kora körül kivették az egyik petevezetékét, petefészkét. 40 évesen spontán teherbe esett velem (korábban nem próbálkozott, apámmal pár évvel korábban ismerkedtek meg, mint ahogy én megfogantam).
2/3 anonim válasza:
Dettó, nekem egyik orvos 2 ciklust mondott, másik 3-at, mivel a 3. ciklusban volt jobb oldalon petém, így próbálkoztunk és sikerült, magándokim megjegyezte, hogy várhatnánk picit, de mondtam neki, hogy aki műtött, szerinte elég a 2, és különösebben nem ellenkezett. Azóta 10 hetes vagyok, eddig semmi probléma.
3/3 anonim válasza:
Az emlékszik a szervezet meg egy hülyeség, azt amúgyis vetélésre mondják, de a szervezetnek akkor is regenerálódnia kell ált. annyi ideig, mimt amennyit terhes volt az illető. Itt műtétről van szó, nem csak hormonálisan kell rendbejönni, hanem testileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!