Ezek a tünetek utalhatnak babára mesi előtt 2 nappal?
Nem görcsölök, nem jár az agyam,egyszerűen nem vagyok jól, és nem értem miért mert soha nem volt ilyen!
A mellem szét hasad, lépcsőzés közben is fogom a cicim mert annyira fáj. Nagyon magas a savam, állandóan pisilni járok éjjel nappal! Éjszaka izzadok, ver a víz,van hogy zuhanyoznom kell éjjel mert nem bírom, a fűtést levettem, mégsem jó!A fejem nagyon fáj, 3 napja egyfolytába. Mensis görcsöm semmi nincs, nagyon nagyon halvány ici pici barnás folyás, de nagyon nagyon halvány a tisztaságin alig pár csepp.Törlésnél semmi!
Hasam nem fáj, de azt bepótolja a cicim!
Nektek volt ilyen terhességnél?
Szeretnénk a férjemmel,csak nem görcsölünk rajta. Remélem baba. Bàr ma este barnáztam kicsit. De semmi görcs. Holnsp regg testelek.
Köszönöm 😊
Hàt meg se kellett csinálnom a tesztet. Éjjel megjött. Kicsit szomorú vagyok,de remélem hamarosan jön majd hozzánk a gólya.
Köszönöm érdeklődésedet.Jöhet egy újabb izgalmas hónap 😊
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!