4 évet harcolni hogy ne legyen gyereke?
Dönthet így, miért is ne? Én is azt gondolom, mint több kommentelő, hogy még mindig jobb, mint abortuszra járni, vagy intézetbe adni a nem kívánt gyermeket, vagy ütni-verni, gyűlölni, hibáztatni egy elrontott életért a szerencsétlent. Igen, szerintem nem feltétlenül rossz döntés ez attól, aki ennyire nem akar gyereket. Hogy megbánja-e? Lehet, hogy igen. Ez is az ő baja lesz.
Naponta millió hibás döntést bánnak meg emberek, nők, ez is csak egy lesz közülük.
Addig, amíg ebből nincs társadalmi trend, vagyis nem állnak sorban a fiatal nők, lányok a művi meddővé tételért, addig nem látok benne problémát.
(Amúgy elfogadni tudom csak, megérteni nem, nekem legértékesebb kincseim a gyerekeim, nem szégyellem, hogy inkább az életem értelmei, mint a munkám. De aki nem tudná szeretni őket, az inkább ne vállaljon gyereket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!