Történ valakivel olyan hogy a gyereke meg álmodta hogy jön a kis testvére? 😊
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 09:05
1/5 anonim válasza:
A kisfiam több mint egy éve koraszülött iker lányokról álmodott, azt mesélte sírtunk mert elvitték őket mivel picik voltak. Nem sokkal később visszakaptuk őket és nagyon örültünk, boldogok voltunk. Sajnos még nem vagyok terhes, de nagyon kíváncsi vagyok igaz lesz-e a kicsi fiam álma. :)
2/5 anonim válasza:
A nővérem 5 éves kislánya fél éve azt mondgatja, hogy anya pocakjában van a kistesó. Elvileg ezt álmodta és azóta biztos benne. Hát így fél év elteltével elég valószínűtlen, hogy akkor reális volt az álma.
3/5 A kérdező kommentje:
Eléggé furcsa...
Azért tettem fel ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok 😊
a férjemnek van probléma amire szedi a gyógyszert és nálam is van progeszteron hiány én is szedek rá gyógyszert. Erről a kis fiam nem tud semmit.! Ma reggel fel ébredt a gyerek és azonnal azzal kezdte hogy mit álmodott, el mesélte nekem hogy álmában a bevásárolni voltunk a boltban és neked anya hányingered volt émelyegtèl és mondtam neked anya hogy biztos a terhesegtől, de utána láttam nagy volt már a hasad.
Azt tudja a gyerek hogy testvért szeretnénk neki. Mostanában nem beszéltünk róla.
Szerintem láthatta előre. Vagy nem? 😳
2016. márc. 14. 12:54
4/5 anonim válasza:
Nem egészen ez, de az én kisfiam gyakran beszél egy "nővérkéjéről", aki volt, de már nincs. Ez bármi lehet, de borzongva szoktunk összenézni a férjemmel, mert volt egy missed ab.-om, mielőtt ő megszületett volna, amiről természetesen nem tud a kisfiam.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez elég furcsa kedves utolsó válaszoló.
A gyerekek érzékenyebbek mint a felnőttek.
2016. máj. 18. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!