Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a terhességnek?

Payne19 kérdése:

Mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
Barátommal három napja elvesztettem de óvszerrel védekeztunk viszont azóta késik három napot a menzeszem mivel azon a héten kellett volna hogy megjőjjön. Viszont az előző menstruációm hamarabb jött meg két héttel és arra gondoltam hogy vissza áll az eredeti időközökre ugyanis akkor még 2 hét múlva kell hogy megjőjjon. Meg tanácsra sok citromlevet ittam hogy tolódjon a menstruácio ugyanis a baratom nem közel lakik és alig látjuk egymást és hogy esetleg e miatt késik e?!
2016. máj. 17. 15:15
 1/3 anonim válasza:
100%
ha nem szakadt el a gumi akkor nincs mitől aggódni ;)
2016. máj. 17. 15:17
 2/3 Pszt! válasza:
100%

Teljesen normális, hogy az első szexuális aktus után átáll a ciklusod. Nem kell aggódnod, nálam is ez volt :) Az ilyenkor felszabaduló hormonok zavartak be. Ha nagyon aggódsz vehetsz tesztet.

25/N

2016. máj. 17. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 2 hete volt mensid akkor ahhoz képest számold a következöt. Olyan nincs hogy megjön 2 héttel előbb meg akkor is amikorra te várod, megjött aakkor megjött 4 hét mulva jön a következő.

Ja és teherbeesni ciklus közepén szokás, persze vannak kivételek.de az a ritkább

2016. máj. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!