Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után négy hónappal...

Szülés után négy hónappal védekezés nélkül sem esem teherbe. Valami gond van velem?

Figyelt kérdés
Két hetente egyszer vagyunk együtt. Hozzáteszem, hogy nem is szeretnék még második babát csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2016. máj. 14. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a pont, azt a két alkalmat ki lehet bírni gumival, spirál sem kell.

Lehet, hogy nincs gond, csak a havi 2 dugás kevés. Leglább is reméljük, hogy nektek az, és nem kell abortuszra menni.

2016. máj. 14. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy olyan alacsony a kerítés, hogy a hozzád hasonlók köztünk futkoznak...

Egyrészt miért lenne bármi bajod, ha két hetente van aktus közben és négy hónapja nem esel teherbe? Másrészt miért nem védekeztek, ha nem akarsz terhes lenni? Harmadrészt hogy a francba lehet egy hónap alatt többször is elfelejteni a fogamzásgátlót?

Ne szexelj védekezés nélkül, mert a végén még lesz még egy gyereked, de a te génállományod jobb ha nem viszi tovább több gyerek....

2016. máj. 14. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes, hogy gond van Veled, de nem a szaporítószerveddel, hanem nyaktól felfelé...

Aki nem akar gyereket, védekezzen! Választék van bőven (gumi, spirál, gyógyszer, tapasz stb.), ahogy kifogás is a részedről...

2016. máj. 14. 22:06
 14/17 Betu ***** válasza:
100%
Egyet nem értek négy hónapja szültél, nem korai az egy újabb terhességhez. Szerintem igazàn felelőtlenség lenne ilyen koràn teherbeesni, főleg hogy nem is akarod. Ha sikerül akkor meg abortusz!? VAGY mégis ezt hogy gondolod? Védekezz és ne tegyél fel ilyen hülye kérdést!😠
2016. máj. 14. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Havi ket alkalom edes keves.

No meg mit is varsz 4honap alatt rendbe jon az ami 9honapig maskepp volt?:)

2016. máj. 14. 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gond, hogy nem adsz elég időt a testednek, hogy regenerálódjon. 4 hónappal szülés után újra teherbe esni nagyon veszélyes lenne. Amúgy meg ha elfelejted bevenni a tabit, ajánlom a Nuvaringet, én is azt használtam terhesség előtt.
2016. máj. 15. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazán felelősségteljes pár lehettek.
2016. máj. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!