Leírnátok a véleményeteket tapasztalaitokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok kedves babára vágyók és kismamik!:) 11 napja késik a menstruációm, csináltam tesztet a nemvárt napján és pár nappal utána is (xepil, expect) sokadik pisiből mind negatív lett. Ma elsőből a 11.napon nagyon halvány 2.csíkom lett ami szinte csak természetes fénynél látható, én ezt negatívnak könyvelem el, főleg ennyi idő után. Nincs semmilyen tünetem sem menstruációs sem terhességi. Ami kicsit szokatlan, hogy pát napja nagyon fáj a hátam főleg reggel felkelésnél, és a mellfájdalom és érzékenység időszakos, egyik nap semmi másik nap nagyon. E- vitamint szedek, lehet ez késlelteti a mensimet? Vagy reménykedjek még a babában? Előfordult már veletek ilyesmi? Nem mutatta vagy csak nagyon későn a teszt? Folyásom nincs, tök száraz vagyok.2016. máj. 14. 17:29
12/17 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív lett a mai tesztem is :(
2016. máj. 18. 01:53
13/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!9-es vagyok.Nekem ma reggel nagy kínok közepette megjött a nemvárt :(Neked azért még drukkolok :)
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon sajnálom! :'( Nekem is kicsit görcsölget a hasam de nem akar megjönni :( A babát szinte kizártnak tartom a negatív tesztek után :(
2016. máj. 19. 16:23
15/17 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi..
2016. máj. 21. 03:40
16/17 A kérdező kommentje:
18.nap késés, lehet csinálok még egy tesztet, hátha..
2016. máj. 21. 03:42
17/17 A kérdező kommentje:
Megjött tegnap :'(
2016. máj. 23. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!