Akinek Clostyt írtak fel alacsony progeszteronszintre, annak előtte milyen tünetei voltak?
Figyelt kérdés
Nekem mensi előtt kb. 7-10 nappal nagyon enyhe vérzésem volt. 3 hónapig szedtem a Clostyt és most, a 4. hónapban megint ezt tapasztalom. megőrülök már tőle és persze baba sehol....
mit tanácsoltok?
2010. ápr. 9. 09:46
1/9 anonim válasza:
Én menstruáció előtt több napig barnáztam. 3 hónapig szedtem clostit, nem lett baba, most csináltak átjárhatóságit, de az is rendben van, nincs elzáródás.
2/9 A kérdező kommentje:
mi lesz nálatok a következő lépés?
2010. ápr. 9. 14:30
4/9 A kérdező kommentje:
sok sikert nektek!!!!!!!!
2010. ápr. 9. 15:35
5/9 anonim válasza:
Köszönjük! És neked a doki mit mondott, meddig kell még szedned a clostit? Ultrahanggal szokta nézni a peteérést?
6/9 A kérdező kommentje:
18 hónapja próbálkozunk, kisebb nagyobb megszakításokkal szedtem Clostyt, de még semmi átjárhatóságit meg ilyesmit csináltak. kerestem másik dokit.
egyébként havonta nézték UHn a petéimet, a végén már hármasával értek....
inszemhez milyen vizsgálatok kellenek?
2010. ápr. 10. 10:44
7/9 anonim válasza:
Inszemhez átjárhatósági kell és egy hormonvizsgálat (a ciklus 3. és 21. napján vesznek vért).
8/9 A kérdező kommentje:
ennyi? azt hittem bonyolultabb....
ha megvan az inszem utána tp-re kell menni? vagy lehet dolgozni mellette. irodai ülőmunkám van.
mikor mentek inszemre? nagyon szurkolok!!!!!!!!!!
2010. ápr. 10. 19:00
9/9 anonim válasza:
Inszem után lehet dolgozni nyugodtan, főleg, ha nem fizikai munka. Mi kb. 2 hét múlva megyünk. Köszi a drukkot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!