Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérem szépen, segítene valaki?

Kérem szépen, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Április 18-án volt esedékes a menzeszem,de csak 3 nap barna folyásom volt. Azóta nagyon furán érzem magam,görcsöl a hasam,szurkál a petefészkem,átlátszó folyásom van,szagtalan. Estére elég rosszul érzem magam,a munkahelyemen úgy elálmodom,hogy szédülök,az utóbbi egy hétben. Csináltam tesztet. Az egyik halvány de jól látható pozitív (10)volt,az utána lévő kettő (25)pedig negatív. Nemtudom mi ez? Lehet hormonprobléma is? Köszönöm előre is,aki segít.
2016. máj. 11. 21:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Utolsó,megpróbálom délutániból is. Reggeliből csináltam eddig

2016. máj. 12. 05:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Na,kérdező csináltál tesztet.? :)
2016. máj. 12. 09:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia, nem csináltam még, próbálok ma keveset inni és holnap reggel csinálok,hogy koncentráltabb legyen. Nagyon kedves töled,hogy érdeklödsz :)
2016. máj. 12. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!