Kérem szépen segitsen valaki? A többi lent! Értelmes válaszokat várok! KÖSZÖNÖM!
Figyelt kérdés
Először is már nagyon rég szültem 11-éve. A párommal már 1-éve probálkozunk a babával,de sajnos nem jönn össze. :( A mensesem november 8-án jött meg és 5-napig tartott. És azóta minden második nap együtt vagyunk a párommal. A peteérés 22-én volt. Ma reggel arra ébredtem h, szúrkál a hasam alja és azóta sűrű fehér testápoló szerű folyásom van. Ez micsoda lehet ? Talán lehetsséges a beágyazódás?2012. nov. 25. 10:04
1/8 anonim válasza:
igen,lehet nekem is igy jelenkezett.a tesztelessel en azert meg varnek:-)))
2/8 anonim válasza:
Bármi lehet, az is, más is. Ne éld bele magadat! "biztosat" az elmaradó mensi és a teszt adhat.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. Eszemben sincsen tesztelni és még nm is akarok ez még nagyon korai lenne.
2012. nov. 25. 10:20
4/8 anonim válasza:
Jé, ugyanúgy vagyok!Csak én 9 éve szültem, de nov. 8án volt a mensim nekem is! :) A kérdésre válaszolva ez még nem beágyazódás, ha sikerült is a dolog, ilyen tüneteket a baba miatt kb egy hét múlva érezhetsz. Addig más az oka.
5/8 anonim válasza:
Ha 22.én volt a pé,akkor a beágyazódás cs kb 7-10 nap múlva történik.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...
2012. nov. 25. 11:17
7/8 anonim válasza:
Igan, 22.-ei ovunál még nem lehetett beágyazódás miatt.
NAgyon szorítok neked, mert ettől függetlenül a női test kiszámíthatatlan, és ki tudja mik történnek odabenn, lehetett akár első jel is. Sőt, az is lehet, hogy most korábban volt ovud! Szorítok nagyon! Más fura dolgot nem tapasztaltás?
8/8 A kérdező kommentje:
A 7-es válaszolónak köszönöm a válaszod! Több tünetem nincsen csak annyi fájdogál a hasam alja. Nagyon örülnénk neki ha a jézuska egy pozitiv tesztel ajándékozna meg :) Sajnos eddig minden hónap csalodás volt.
2012. nov. 25. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!