Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérem szépen segitsen valaki?...

Kérem szépen segitsen valaki? A többi lent! Értelmes válaszokat várok! KÖSZÖNÖM!

Figyelt kérdés
Először is már nagyon rég szültem 11-éve. A párommal már 1-éve probálkozunk a babával,de sajnos nem jönn össze. :( A mensesem november 8-án jött meg és 5-napig tartott. És azóta minden második nap együtt vagyunk a párommal. A peteérés 22-én volt. Ma reggel arra ébredtem h, szúrkál a hasam alja és azóta sűrű fehér testápoló szerű folyásom van. Ez micsoda lehet ? Talán lehetsséges a beágyazódás?
2012. nov. 25. 10:04
 1/8 anonim válasza:
igen,lehet nekem is igy jelenkezett.a tesztelessel en azert meg varnek:-)))
2012. nov. 25. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, az is, más is. Ne éld bele magadat! "biztosat" az elmaradó mensi és a teszt adhat.
2012. nov. 25. 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. Eszemben sincsen tesztelni és még nm is akarok ez még nagyon korai lenne.
2012. nov. 25. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Jé, ugyanúgy vagyok!Csak én 9 éve szültem, de nov. 8án volt a mensim nekem is! :) A kérdésre válaszolva ez még nem beágyazódás, ha sikerült is a dolog, ilyen tüneteket a baba miatt kb egy hét múlva érezhetsz. Addig más az oka.
2012. nov. 25. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha 22.én volt a pé,akkor a beágyazódás cs kb 7-10 nap múlva történik.
2012. nov. 25. 10:43
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...
2012. nov. 25. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Igan, 22.-ei ovunál még nem lehetett beágyazódás miatt.

NAgyon szorítok neked, mert ettől függetlenül a női test kiszámíthatatlan, és ki tudja mik történnek odabenn, lehetett akár első jel is. Sőt, az is lehet, hogy most korábban volt ovud! Szorítok nagyon! Más fura dolgot nem tapasztaltás?

2012. nov. 25. 12:48
 8/8 A kérdező kommentje:
A 7-es válaszolónak köszönöm a válaszod! Több tünetem nincsen csak annyi fájdogál a hasam alja. Nagyon örülnénk neki ha a jézuska egy pozitiv tesztel ajándékozna meg :) Sajnos eddig minden hónap csalodás volt.
2012. nov. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!