Missed ab. Kinek mit mondott az orvos, mi okozhatta a vetélést?
nekem egy volt. nekem sem tudták megmondani valojában h mi okozhatta. azt mondták h nem volt életképes a magzat valoszinü - 8. hetesen történt.
de akkor vettek vért mikor vártam a müvi befejezésre, akkor derült ki h Rh negativ vércsoportom van, erre rákérdeztem h nem e emiatt, de akkor azt mondták h nem emiatt. akkor kaptam szurit ellenabyagot, és lám a második terhességem már ki tudtam hordani - persze végig figyelték az ellenanyagot. de a második - illetve most várjuk a kistesot- már másik apátol vannak:) nem mondom h emiatt volt de lehet.
de mikor a missed ab -om volt akkor még nehéz fizikai munkát végeztem. mikor a kisfiamat vártam akkor már nem nehéz melot végeztem. kitudja lehet emiatt is lehetett.
ezeket az okokat nem doki mondta, ezt csak én gondolom igy.
nemtudom igy menyire volt hasznos a válasz, de ezekre a dolgokra oda kell figyelni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!