Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. Kinek mit mondott...

Missed ab. Kinek mit mondott az orvos, mi okozhatta a vetélést?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy konkrétan nem lehet megmondani, hogy miért vetél el az ember lánya, de azért mégis...
2010. ápr. 8. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem üres petezsák miatt volt missedem. Azt mondta a doki, nagy valószínűség miatt genetikai gond volt nálam.
2010. ápr. 8. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 volt, de nem tudták megmondni, hogy mitől. Utána kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok. Ekkor is azt mondták, hogy biztos, hogy nem emiatt. Majd elkezdtem a diétát, és lám, sikerült is az 5. terhességem.
2010. ápr. 8. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem egy volt. nekem sem tudták megmondani valojában h mi okozhatta. azt mondták h nem volt életképes a magzat valoszinü - 8. hetesen történt.

de akkor vettek vért mikor vártam a müvi befejezésre, akkor derült ki h Rh negativ vércsoportom van, erre rákérdeztem h nem e emiatt, de akkor azt mondták h nem emiatt. akkor kaptam szurit ellenabyagot, és lám a második terhességem már ki tudtam hordani - persze végig figyelték az ellenanyagot. de a második - illetve most várjuk a kistesot- már másik apátol vannak:) nem mondom h emiatt volt de lehet.

de mikor a missed ab -om volt akkor még nehéz fizikai munkát végeztem. mikor a kisfiamat vártam akkor már nem nehéz melot végeztem. kitudja lehet emiatt is lehetett.

ezeket az okokat nem doki mondta, ezt csak én gondolom igy.

nemtudom igy menyire volt hasznos a válasz, de ezekre a dolgokra oda kell figyelni szerintem.

2010. ápr. 8. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy vagy genetikai oka van, vagy rossz helyen (császármetszés helyén) tapadt meg, vagy pedig a szoptatás miatt vetéltem el.
2010. ápr. 8. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem van a családba olyan aki ért latinul és a szövettan eredménye az volt hogy gyulladás okozta a vetélést! fel voltam fázva csak akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok!de amugy adoki nem mondta hogy mi végett volt!
2010. ápr. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!