Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbés kérdés, van remény?

Görbés kérdés, van remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ilyen a mostani görbém, első clostys hónap. Végre lett peteérésem is (múlt évben ilyenkor pozit teszteltem nem maradt meg sajnos a pici azóta nem volt peteérésem.) 14. ciklusnapon 15mm-es domináns tüszőt látott a doki.

Kedden kéne nem megjönnie.

2016. máj. 7. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sajnos ahogy várható volt a hétfői döntő hő. A tegnapi 36,85-ről 36,5-re zuhantam... szinte koppant. Holnap megjön jöhet az új hónap clostyval ismét.

Legalább szép görbém lett és van peteérés. Ennyit megért :) Nem fogok hőmérőzni, mert úgy érzem csak stresszel, ha fent van a hőm (ami egyébként teljesen normális baba nélkül is) Csak jó lett volna látni milyen lesz a görbém, ha sikerül a babócánk.

Remélem 2-3 hónapon belül meglesz a kis boldogságunk :)

Köszönöm a drukkot.

2016. máj. 9. 05:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! A clostys hónapban másmilyen voltak a görbéid?
2021. szept. 17. 12:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Igazából nálam annyi volt a furcsaság, hogy peteérés nélkül is normális görbéim voltak. Ezért lepődtem meg mikor uh-n kiderült nincs is peteérésem. A closty pedig nem tette másabbá a további görbéket, csupán pár nappal hosszabb lett a ciklusom. Két ciklusban clostystam, aztán kerestem egy másik dokit. Kaptam gyógyszert az IR-re is, mert arra eddig nem. Júliusban kezdtem szedni a gyógyszert és októberben már terhes is maradtam. A closty önmagában nem segít, én utólag nagyon bánom, hogy egyáltalán megpróbáltam. De végül csak jó orvosoknál kötöttem ki :)

2021. szept. 17. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Ir-re régóta szedek gyogyszert meg pajzsmirigyre is ennek ellenére nem sikerül sajnos. Ez a 3. Clostys honapom de azt vettem észre h magasabbak a hőm ovu előtt
2021. szept. 17. 14:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Azért az jó jel, legalább dolgozik a progi :) Mielőbbi sikert nektek :)
2021. szept. 17. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!