Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van remény? Újabb görbés...

Van remény? Újabb görbés kérdés. Bocsánat!

Figyelt kérdés

Jókor voltunk együtt?Mensit várjak,vagy tesztelhetek majd?Mikor szerintetek? Volt PÉ vagy tüszőrep.?

Előre is köszönöm a válaszokat!

[link]

2009. aug. 6. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a 20.napodra tenném a pét. onnét 14 napra ne várd, akkor tesztelhetsz.
2009. aug. 6. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De innét most már fent kéne maradnia a hődnek, ha leesik megint, akkor nincs egyenlőre péd, ne adj isten nem is lesz.
2009. aug. 6. 07:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a nagyon gyors válaszokat! Remélem már tényleg nem esik lejjebb a hőm, mert már igy is nagyon cikk-cakkosra sikerült ez a hónap.
2009. aug. 6. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan már! Miért kérsz bocsánatot? Ez az oldal azért van,h mindenfélét meg merjünk kérdezni? Gondolom azért írtad,h bocsánat, mert itt van egy pár hülye liba, aki fikázza a görbés kérdéseket. Nem értem őket! Én inkább örülök,ha meglátok egy görbés kérdést, mert abból én is tanulok sokat. Szerintem is a 20. napodon lehetett az ovulációd, feltéve,ha fent marad a hőd.
2009. aug. 6. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Szia,anno én tettem szóvá a sok görbés kérdést.De ez nem azt jelenti hogy bocsánatot kell kérni érte,ha ilyen gondod van,ilyet kérdezz :)

Csak ennyit akartam,választ nem tudok.

2009. aug. 6. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
A hülye libázást viszont kikérem magamnak,Lehet hogy neked ennyi a véleményed,de én akkor sem sértegettem a hasonló problémával küzdőket,csak megkérdeztem,miért ilyen türelmetlenek.
2009. aug. 6. 09:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszotokat! Nehogy már összevesszetek, ez az oldal tényleg nem azért van.Azért kértem bocsánatot, mert tudom,hogy sok görbés kérdés van itt, és sokszor leirták már, hogy a mensiig mindenkinek ugyanaz. Fel is fogtam, de mégis szeretnék tőlem okosabbaktól is véleményt kérni. Úgyhogy csak ezért a bocsánat :-)

Egyáltalán köszönöm, hogy megnéztétek, és leirtátok a véleményeteket. És nincs vita, jó? :-))))) Nincs hülye liba, meg nincs leszúrás a görbék miatt, és ennyi :-)) Köszi Nektek, és szép napot :-)

2009. aug. 6. 10:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretném tudni, hogy ki pontozta le a válaszadóimat?! Ez legyen az életben a legnagyobb örömöd!!!
2009. aug. 6. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!