Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény vagy ne is...

Van még remény vagy ne is éljem már bele magam?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a ciklusom 21 napján, barnàztam is, és görcsöltem, ma reggel már pirosas volt, azóta szinte semmi.

Gondoltam hogy beágyazodàs, de mivelt progeszteron tabit szedtem és sajnos meg kellett szakítani egészségügyi probléma miatt, ezért inkább arra gondoltam lehet e miatt megvonásos vérzés lehetett. Ma csináltam egy tesztet és negatív.

Van remény? Vagy oda ez a hónap?

2016. márc. 16. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

A teszt csak a "várt" menstruáció napján mutat valamit, előtte nagyon ritkán vagy leginkább semmit.

Remény mindig van.

2016. márc. 16. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajjjj 😒😢 nagyon jó lenne. De nem baj ez a kis köztes barnás picit pirosas menses?
2016. márc. 16. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen mennyiség volt? Csak mert ha nem sok, akkor simán lehet beágyazódási vérzés is.

Én ugyanott tartok, mint te, és nekem is volt kb. 6-8 csepp pirosas vérzésem tegnap. Soha nem volt ilyenem, egyik előző terhességem alatt sem, és a védekezős ciklusokban sem. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...

2016. márc. 16. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Inkább úgy pisilés után volt látható, barna színű, rózsaszín, ma meg piros de tényleg inkább pisilés után, enyhén.ma meg kérdeztem a gyógyszertárban, hátha ők többet tudnak mivel az orvosom nem elérhető, na és azt mondták hogy ez megvonásos vérzés sajnos mert a progeszteron 200 mg szedtem és hogy ez elég nagy hormon adag, mondtam hogy csak négy db szedtem be vagyis naponta egy db.azt mondták egy darabon le vált a mehnyalkahartya.

Mivel nem rendes menses csak pecsételő volt, így titokban reménykedem hátha sikerült a baba, vagy már nem épül vissza a mehnyalkahartya?

2016. márc. 16. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Hú, hát nem értek hozzá, csak egy anyuka vagyok és nem orvos.

De egy ismerősöm 10 hetes terhesen kezdett vérezni, és képzeld megmaradt a baba, valahogy visszatapadt. Már 25 hetes. Úgyhogy innentől bármi lehet, tesztelj majd 8-9 nap múlva. Kívánom a legjobbakat (magamnak is). :-)

2016. márc. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!