A ciklus.hu-n holnapra írja a peteérésemet. Már ma elkezdtem barnázgatni akkor most, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Mert akkor barnázgat az ember ha már megrepedt a burok vagy rosszul tudom??? Mi a férjemmel 22én voltunk együtt lehet, hogy az még korai volt??? vagy van esély, hogy mégis összetalálkoznak?? Mégis csak ma kellene belehúznunk ugye? az a baj, hogy mi elég ritkán szeretkezünk és mivel tegnap előtt együtt voltunk nem biztos, hogy ma összejön mert eröltetni már nem akarom.2008. szept. 24. 12:36
1/3 anonim válasza:
Az csak egy program átlat számolt kb-i időpont.Nekem pl. ahhoz képest,amit ott írnak ált. 2-3 napot késik a vérzésem.A női ciklust a lelkiállapot,időjárás,stressz és még sok-sok dolog befolyásolja.Annyit tehetsz,hogy az oldal által számolt időben jobban figyeled a tested jelzéseit is.
2/3 anonim válasza:
Szió!A naptár segitség,de ne alapozz rá,mert nekem a mensi első napjátol számitva mindig a 6.nap van pém.Használj pg 53.at!
3/3 anonim válasza:
Mivel a spermiumok akár 72 óráig is életképesek, van rá esély, hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!