Kimaradt fogamzásgátló, nem lett bepótolva. Terhesség?
A 7. tabimat véletlenül nem vettem be, s ezt csak a másnapi bevételekor vettem észre, és nem pótoltam be a hiányzót. Szóval bőven eltelt 12 óra. A 11. tabinál voltam együtt a párommal, nem védekeztünk az elején.
A kimaradón kívül az összes bogyót rendesen szedtem/szedem, már fél éve.
Lehetek így terhes? Mennyire esélyes?
"nem védekeztünk az elején"
A végén igen? Vagy ezt mit jelent?
Azt jelenti, hogy az együttlét elején, mondjuk úgy, az első felében nem használtunk óvszert, de aztán igen.
Nem ment el belém,ha minden igaz(ugye ezt nem lehet 100%ra megmondani,hogy tutira nem ment el)
24 óra eltelt???:)
Szerintem ne aggódj
Hanyadik ciklus napon történt ?
Szombattól szerdáig menstruáltam, s még ezen a szerdán vettem be a levél 1. tablettáját, rendesen szedtem, de a következő keddit(a 7. bogyót) nem vettem be, és e hét szombatján voltunk együtt, szóval 4 nappal a kimaradt után.
Azt mondták,keddtől nem voltam védve, mert megszűnt a hatása. A nőgyógyász persze most van 2hét szabin, és eléggé parázok, mert még semmiképp sem lehetek terhes!!
De buta vagyok hat írtad is hogy hetedik tabu akkor valószínű h a hetedik ciklus nap .. En nem aggódnék a helyedben
Ha pont 12-16 ciklus nap(tabletta) körül lett volna na akkor igen aggódnék
De így nem az meg abszolút nem termékeny időszak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!