Mi lehet az oka hogy késik? Fogamzásgátlót szedek
Figyelt kérdés
Vasárnap kellet volna hogy megjöjjön, és éreztem is a szokásos alhasi fájdalmakat. Már a késő menstruáció napja előtt úgy 3 nappal elkezdtek fájni a mellbimbóim. De úgy eléggé. Még mindig fáj, de nem annyira. A fogamzásgátlót évek óta szedem, mindig odafigyelek, nem hagyok ki. Emellett nem stresszelek, és mindig vasárnap este vagy hétfő reggel jön meg. Kedd reggel van és semmi. Ötletek?2016. máj. 3. 07:34
1/2 anonim válasza:
Valami megzavarhatta mégis a szervezeted. Ha terhességre gyanakszol, csinálj egy tesztet, és kiderül, mi a helyzet, de szerintem inkább valami más lesz ez, pl. Ciszta. Keresd fel a nőgyógyászod!
2/2 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett nincs menstruáció csak megvonásos vérzés! Nálam kétszer fordult elő,hogy nem jelentkezett a vérzés,de én mindkétszer elmentem orvoshoz,nem talált semmi gond,nem tudni mért történt,azt mondta ez előfordul. Viszont nekem azt javasolta(az én gyógyszeremnél),hogy abba kell hagyni és majd ha megjön a vérzés ,a vérzés első napján kell elkezdeni szedni, nekem teljesen kimaradt egy hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!