Lehetek mégis terhes?
Figyelt kérdés
Február 10-én voltam együtt utoljára a volt párommal. Dienille fogamzásgátlót szedek közel 1 éve. Februárban mindössze 4 napig tartott a menzeszem, ebből egy nap volt normális piros, a többi csak barnás. Amikor elmúlt, csináltam tesztet, negatív lett. Márciusban késett egy napot, és csak két napig tartott. Ugyanúgy, mint az előző, egy nap piros, aztán estére kevesebb, barnás. Ez után összesen öt tesztet csináltam, mind negatív. Az utolsót ma délután, mert ma kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Lehetek mégis terhes? Vagy csak a gyógyszertől ennyire gyenge? Amióta szedem, csak egyszer jött meg rendes mennyiségben, de ennyire gyenge sem volt még. Annyit hallani, hogy a teszt még két hónap után sem mutatja, vagy megjön közben, csak nem úgy.2016. ápr. 27. 19:37
1/2 anonim válasza:
Menj el a nőgyógyászodhoz. Én is szedtem fogamzásgátlót és elég rendszertelenül jött meg a menstruációm, össze-vissza volt az egész. Amióta elmentem nőgyógyászhoz megállapította, hogy van valami gyakori probléma a petefészkeimmel és, hogy ír fel nekem másik gyógyszert és ha az se válik be akkor tovább próbálkozunk...2 hónapja szedem, de eddig minden rendben. Szerintem neked is csak fogamzásgátló váltásra lenne szükséged, de ha mégsem így lenne akkor a nőgyógyász meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e vagy csak rossz hatással van a szervezetedre a gyógyszer.
2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam. Nem említem, a győri szakrendelés milyen, oda többet soha. Végül magándokinál kötöttem ki (a saját dokim momentán 300 km-re van). Terhességet nem látott, csak egy cisztát. Meg Cypromixet írt fel fél évre.
2016. ápr. 29. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!