SOS! Korán teszteltem szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma vagyok az aktus után 10. Napon és csinált egy tesztet (Gabriel) ami negatív lett, de érzem hogy terhes vagyok. Annyi, hogy feszül a hasam nem lehet hozzá érni és barna folyásom van. Ti teszteltetek már ilyenkor?! Érdemes még egyet? Valahogy úgy érzem, hogy már nem leszek egyedül2016. máj. 3. 11:05
11/23 A kérdező kommentje:
Értem akkor a hétvégén csinálok még egyet :)
2016. máj. 3. 11:14
12/23 anonim válasza:
Aztán majd jön a pofára esés. Sose értettelek titeket.
13/23 A kérdező kommentje:
Nem jön itt semmilyen pofára esés attól hogy érzem még nem élem bele magam :)
2016. máj. 3. 11:20
14/23 anonim válasza:
Vágysz a babára, nagyon érzed, hogy ott van. Ezek után azt mondod nem lenne pofára esés? Nem éled bele magad? Már most ezt csinálod..
Teljesen felesleges késés előtt tesztelni. Saját magadat szívatod.
15/23 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kíváncsi,hogy ki hogy fog le tolni, pl te :-) hanem arra amit ki tettem. :) nem tudom, hogy miért fontos annyira be írni ha csak szívózol..?! Néztel akkor más kérdést és ott csináld ezt. Egyáltalán azt nem értem, hogy miért vannak ilyen emberek?! És ha pofára esek az neked fog fájni vagy nekem? Na látod.. :)
2016. máj. 3. 11:40
16/23 anonim válasza:
Látod épp ez az..neked fog fájni. Ezért próbálok rávilágítani, hogy ne tedd ezt magaddal. Persze, nekem nem fáj, és azt csinálsz, amit akarsz.
Viszont annyira feleslegesen túráztatod saját magadat és ebben csak te sérülsz. Tényleg jó ez?!
17/23 A kérdező kommentje:
Nem jó. Mindegy hülyeség volt ide írnom majd csinálok még egyet ha el marad ;-)
2016. máj. 3. 12:31
18/23 keresztanya92 válasza:
Szia, és is pont ma vagyok a 10. napon! én egyenlőre nem érzek semmi különöset, feszül a cicim, mint mindig mensi előtt, de reménykedem. Szurkolok neked is.
Mikor tesztelsz megint?
19/23 anonim válasza:
Sziasztok! Én is ma vagyok a 10. dpo-n. :) Nálam tegnap este volt egy kis hüvelybe nyilalló fájdalom, ma pedig kis görcsök, derékfájdalom, mellfeszülés. Nagyon reménykedem, de nem akarok ismét csalódni.
20/23 A kérdező kommentje:
Nekem is feszül a hasam már most a mellem is:/ én hétvégén fogok újra tesztelni :) szerintem. Drukkolok nektek :)
2016. máj. 3. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!