Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Korán teszteltem szerinte...

SOS! Korán teszteltem szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma vagyok az aktus után 10. Napon és csinált egy tesztet (Gabriel) ami negatív lett, de érzem hogy terhes vagyok. Annyi, hogy feszül a hasam nem lehet hozzá érni és barna folyásom van. Ti teszteltetek már ilyenkor?! Érdemes még egyet? Valahogy úgy érzem, hogy már nem leszek egyedül
2016. máj. 3. 11:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Még nem érdemes tesztelni. Én a menstruáció előtt 2 nappal negatívat teszteltem. Az elmaradt menstruáció utáni napon pedig pozitívat. Ráérsz.
2016. máj. 3. 11:07
 2/23 A kérdező kommentje:
Csináltam *
2016. máj. 3. 11:07
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a megérzésekben. Amúgy attól függ hogy hány napos a luteális fázisod. Nekem 10-11 nap volt, én a 10. napon már pozitívat teszteltem délután. De ha 14+ napos a luteálisod akkor tesztelj később, a nemvárt napján.
2016. máj. 3. 11:08
 4/23 anonim ***** válasza:
Felesleges késés előtt tesztelni.
2016. máj. 3. 11:08
 5/23 anonim ***** válasza:
Mikor kellene megjönnie?A barna folyas nem eppen a legjobb, es semmikepp nem a terhesseg jele!
2016. máj. 3. 11:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Akkor most valószínűleg nem jó eredményt mutatott? ' reménykedem még akkor, hátha lesz babóca valahogy érzem. Ja még annyi, hogy ilyenkor az már lehet, hogy feszül a hasam?!
2016. máj. 3. 11:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem híg folyás csak 2napja volt a bugyin egy kis barna valami és annyi. Azóta csak feszül a hasam. Hát még van egy kis idő a mensesig.
2016. máj. 3. 11:11
 8/23 anonim ***** válasza:
Majd ha késik 3-4 napja, akkor kell tesztelni.
2016. máj. 3. 11:12
 9/23 anonim ***** válasza:

Várj még türelmesen pár napot. Még a legérzékenyebb teszt sem biztos, hogy mutatja ilyenkor.

Az első terhességemnél a 10-es teszt a 12. dpo-n lett annyira halványan kétcsíkos, hogy nagyítóval is szinte csak én láttam a második vonalat.

Ha vasárnap tesztelsz még egyet, akkor már valószínűbb, hogy a valós eredményt mutatja majd.

2016. máj. 3. 11:12
 10/23 A kérdező kommentje:
Én sem hittem a megérzésben... Eddig.. ;-)
2016. máj. 3. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!