Korán teszteltem? Várjak még vagy menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
31 naposak a ciklusaim. Szombaton kellett volna megjönnie. Türelmetlenségből csináltam egy tesztet aznap reggel (25ös), negativ lett. Még mindig nem jött meg. Ma ugy döntöttem veszek egy 10st. A gyógyszertárba direkt igy is kértem, erre a vén szatyor adott egy 25öst amit már itthon vettem észre. Megcsináltam most délben és az is negativ. Már ne is reménykedjek? A mellem nem fáj, mensi előtt pár nappal szokott. Néha teljesen száraz vagyok néha kevés krémes folyás van. Ebben a hónapban closyt szedtem. Nem követte a doki uh-n mert a megadott időpontban nem tudtam elmenni hozzá. A closytól lehet később fog mejönni?2016. febr. 29. 12:52
1/1 anonim válasza:
Türelmetlen vagy. Majd ha késik egy két hete,ráérsz tesztelni. Fogadhatott késön is,és lehet simán késik és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!