Rea25 kérdése:
December 9. -én volt az utolsó menstruációm, Január 16. -án és 17. -én reggel pozitívat teszteltem mikor mehetek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Munkahelyem miatt lenne fontos!2014. jan. 18. 21:25
1/7 anonim válasza:
Utolsó mensid első napjától számolt 6-7héten, azaz kb. 3 hét múlva. Most még semmi nem látszódik.
2/7 anonim válasza:
Hétfőn már 6 hetes lesz, kedves 1!
Ha veszélyes munkád van, akkor jövő hét közepén már elmehetsz. Én 5,5 hetesen mentem először, akkor még nem volt szívhang, de látszott, hogy méhen belül van.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2.:) kedden szeretnék menni orvoshoz ,de még hétfőn mennem kell éjszakára dolgozni ...amúgy 3 műszakos fizikai munkát végzek .
2014. jan. 18. 21:59
4/7 anonim válasza:
2.vagyok.
Akkor mindenképp menj el, lehet már szívhang is lesz :-).
5/7 A kérdező kommentje:
pávpénzre felvesznek már ilyenkor? vagy még nem? Van egy 5 éves kislányom ,amikor vele teherbe estem még nem dolgoztam
2014. jan. 18. 22:19
6/7 anonim válasza:
2.vagyok.
Szerintem amíg nincs szívhang, nem. De a háziorvosod nem írna ki?
7/7 A kérdező kommentje:
gondolom akkor a jövőhéten lesz már neki szívhangja akkor kiírnak remélem,az a baj, hogy napi 70 km a távolság a munkahelyem és az otthonom közt és nem szeretnék kockáztatni
2014. jan. 18. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!