Mennyi az esélye, hogy teherbe estem, ha a mentruációm 6. napján lefeküdtem a barátommal óvszer nélkül, de nem élvezett el?
Figyelt kérdés
Már a menstruációm utolsó napjaiban vagyok szóval nem rendes vér hanem barnás váladék. Első és utolsó volt,hogy gumi nélkül próbáltuk, de nem tartott sokáig és nem élvezett belém a barátom.Normális válaszokat kérek,mennyi erre az esély.2016. máj. 1. 19:13
11/13 anonim válasza:
Senki nem irta, hogy kizart a terhesseg, viszont azert a spontan ovulacio eleg ritka, ezert irta mindenki, hogy kicsi az eseleye a terrbeesesnek.
12/13 anonim válasza:
10 A "nincs nagy esélye" nem azt jelenti, hogy lehetetlen. Nekem is van olyan ismerősöm, aki egy menzesz alatti szexből fogant, de nem túl gyakori, az meg, hogy az orgazmustól valakinek spontán tüszőrepedése legyen nem tudom igaz-e vagy sem, de nagyon nehezen tudom elképzelni, mivel nekem pl. minden hónapban valóban a középidő táján van peteérésem, és egyetlen szexcsata után sem lett ovulációm, szerintem a szervezet nem így működik.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget,szerencsére nem lett baba,ma megjött,de ezután a szex csakis biztonságosan,higyjétek el nem éri meg azt a félelmet és sok aggódást.
2016. máj. 22. 04:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!