Hogy lehet teherbe esni úgy, hogy nem szakad ki az óvszer és az elejétől a végéig fel van húzva?
Figyelt kérdés
Na ezt magyarázza már meg nekem valaki. Átteleportálnak a spermiumok a gumin?2016. ápr. 18. 16:13
1/9 anonim válasza:
Hát úgy sehogy, ha nem fogtátok meg spermás kézzel sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Itt annyian estek már teherbe így. Valahogy nem tudom elképzelni.
2016. ápr. 18. 16:17
3/9 anonim válasza:
Sötét volt, a csaj nem mer ránézni a f..ra (komoly ismertem ilyet), a pasi meg azt kamuzza, hogy felhúzta. A csaj rákérdez utána, pasi persze bólogat, hogy áhh nem szakadt ki. Aztán valami beépített genetikai inger hatására, jön a szokásos királyi többes, "leellenőriztük", "felhúztuk", "x hetesek vagyunk"...
4/9 anonim válasza:
Úgy, hogy vagy az egyik, vagy a másik állítás nem igaz, vagy egyik se! :D :D
5/9 anonim válasza:
Majd ha nekem is sikerül, elárulom. Addig én se hiszek benne.
~15 év óvszerhasznalat alatt még csak szakadás se volt soha (normalisan kell használni), nemhogy terhesség...
(Amikor gyereket akartunk, elsőre összejött)
6/9 anonim válasza:
Sehogy. Kizárt, hogy így essen valaki teherbe. Mi is óvszert használunk nagyon rég óta (nem opció nekem a gyógyszer), amikor a fiunk fogant babát terveztünk így nem volt óvszer. Én sem emlékszem, hogy valamikor kiszakadt-e egyáltalán, nem hiszem.
7/9 anonim válasza:
Egyébként mi hangzik jobban? "Felelőtlenek voltunk, nem védekeztünk és becsúszott a baba" vagy "óvszer/tabletta mellett lettem terhes"? Aztán szerintem csak úgy írják, hogy volt óvszer, közben meg sehol semmi.
8/9 anonim válasza:
Szerintem annyi a titok, hogy a gumi ilyenkor nincs fent az elejétől a végéig. "Csak egy kicsit bedugjuk" még előtte, persze "a barátom nem ment el", az előváladékról meg nem is hallottak, vagy azt hiszik, hogy urban legend...
És ahogy az egyik előző is írta, a "gumi mellett lettem terhes" jobban hangzik, mint a "gyökerek voltunk és elqrtuk".
9/9 anonim válasza:
Kb. 10 éve ovszerrel vedekezunk,ketszer lettem terhes relative nem tervezetten...tulajdonkeppen ez a ket alkalom volt,mikor nem vedekeztunk..szoval en sem hiszem,hogy normalis hasznalat mellett teherbe lehet esni.. Mi mikor ellazultuk a vedekezest tudtuk,hogyha gyerek lesz belole sem jelent gondot,hisz már beszeltunk roluk csak igy kicsit a sorsra biztuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!