Volt valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Menstruációm 27-32 napra szokott megjönni.
Legutóbbi menstruációm első napjától számítva a 12-dik napon történt szexuális együttlét, óvszerrel védekeztünk. Ejakuláció után egyből nem "szállt ki", de utána ellenőriztük az óvszert és nem volt megsérülve.
Mégis most már 5 napja késik. Ilyen még nem volt. Tesztet hétfőn szeretnék venni, akkor lesz alkalmam.
Nem vagyok szakértő, ezért kérdezem a Doktor Urat.
Étkezési szokásaim körülbelül másfél hónapja megváltoztak, többet eszek, nem túl egészséges ételt. Nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja.
Lehet terhesség mégis?
2016. ápr. 18. 09:24
1/5 A kérdező kommentje:
(Copy-paste, de ne azt nézzétek)
2016. ápr. 18. 09:40
3/5 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem 12 óra fele. mivel már 7 napja késik, úgy gondoltam, hogy már ki kellene mutassa... Első öt percben egy csík jelent meg... fél óra múlva néztem, hogy hoppá, mintha lenne egy halvány második is... ez mit jelent?
2016. ápr. 18. 13:00
4/5 anonim válasza:
Megkötött a cement, bekaptad a horgot
5/5 anonim válasza:
Az utolso nagyon komolyan valaszolt. Gratulalok!
(Meg nem is hallottam ezt a kifejezest, lol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!