Terhessége alatt vagyok csak a nögyògyász keresztbe mikor volt meg utoljára, de nem emlékszem mit mondják neki hogy számolják ki?
Miért szomorú?
1 hete feküdtem bent, és amikor kérdezték, mondtam, hogy fogalmam sincs... úgy 30-40 nap között tartok valahol. senki nem akadt fent ezen.
Ha rendszertelen a ciklusom, akkor mindig feljegyzem az első napot, tehát ha fejből nem is emlékszem, hogy mikor volt, akkor is meg tudom nézni a telefonban. Ha meg rendszeres, akkor semeddig nem tart utánaszámolnom.
Szerintem elég gáz, ha nem tudod mikor volt utoljára a saját menstruációd. (Én sem tudnám most azonnal megmondani, hogy milyen napra esett, de semeddig se tart elővenni a telefont, naptárat és megnézni.)
gépről én is tudtam volna a magamét, de net nélkül nem. a sürgősségin meg valahogy nem azzal voltam elfoglalva, hogy hogyan varázsoljak netet a telefonomra :o
mondjuk mindegy is a kérdező szempontjából, a lényeg, hogy senki nem fogja keresztben lenyelni csak azért, mert nem tudja, mikor volt a ciklus 1. napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!