Járt már úgy valaki, hogy pozit tesztelt, másnap megjött, és mégis megmaradt a terhessége?
Nekem szombat délelőtt megjött egész erősen, doki szerint nem kell progeszteron, mert akkor nem ürül ki rendesen, de mi van, ha nem vetélésről van szó? Sok olyat olvastam itt, akinek megjött, mégis terhes volt, aki már járt így, elmesélné a történetét? Fontos lenne.
Itt pedig az elmúlt 3 napi tesztjeim: [link]
A felső 2 napos, a két középső tegnapiak, és az alsó mai, ami egyértelműen erősebb a többinél annak ellenére, hogy már egy napja vérzek. Vélemények?
Várj türelemmel,a természet teszi a dolgát. Ha meg akar maradni, akkor meg fog vérzés mellett is, ha nem akkor jobb ha most ürül ki mint később!
Minden jót kívánok neked!
Én nem tudtam, hogy terhes vagyok. Életemben nem véreztem még annyira, mint akkor, az első gyógyszermentes hónap volt, gondoltam, felborult a hormonháztartásom. Teszt negatív. Par nap vérzés, egy-két nap szünet, és kezdte előről. Semmi görcs, egyszerűen elindult, és ömlött belőlem. Dobtam egy hátast, mikor kiderült, hogy terhes voltam/maradtam mellette, ráadásul ikreink születtek. Már 9hónaposak, makk egészségesek, bár az átlagnál hangosabbak:)
Szerintem jól tetted, jogy elkezdted szedni, főleg, ha előző babánál is kellett. Biztos én is szedtem volna, ha egy percre is felmerül bennem, hogy babát várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!