Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezen fogok teherbe esni?

Nehezen fogok teherbe esni?

Figyelt kérdés

Halihòó!

21 eves vagyok, baratom 26lesz idèn, 3eve vagyunk egyutt 1-2 ev mulva jon a babaprojekt tavaly 2-3 evet mondtunk szval haladunk.de ez csak mellekes, marcius elejen voltam nogyogyasznal, mert 2-3 honappal elotte folyamatosan fajt az egyutt lett es sokszor furcsa folyasom volt, kaptam kupot es teljes mertekben elmult. Rendszeresen volt cisztam masfel eve szinte minden honapban. Endometriosis "gyanujaval" jottem el, de azota neha erzek meg szurkalast bar lehet h az ovulacio vagy hasonlo. Szerintetek elmulhatott a baj es nem alakult ki vegul az endometriosis ?mert azt mondta kialakulhat de meg akkor semmi sem volt. Ciszta miatt zarodhat el petevezetek? Lehet ilyesmik miatt kesobb gondom a teherbeesèsnèl?

Volt valaki HASONLÒ helyzetben, vagy valakinek az ismerőse?

Köszi a segìtőkèsz válaszokat előre is.

Bocsi az èkezetek vègett!

2016. ápr. 28. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem voltál még terhes soha??

Nekem az a tippem, hogy (lehet)

Elkaptál vmii fertőzést... v.nem tudom

Majd csak teherbe esel 1x! Nyugi, még elötted az eletm 

2016. ápr. 28. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre tudni. Az endometriózist azt lehet, ha újra felkeresed a nődokit. Van akinek semmi baja és nem esik teherbe, másnak meg van és első alkalommal sikerül, nem látok nálad olyan vészes dolgokat a leírásodban. Ha endometriózisod van, az valóban csökkenti az esélyeket, de szerintem azt a tünetekből észrevetted volna, ha az van.
2016. ápr. 28. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Én annyiban vagyok hasonló helyzetben, hogy szintén endometriózis gyanúval jöttem el tavaly nyáron a dokitól. Utánaolvastam és elég ijesztő dolgokat tálaltam. Úgy emlékszem akkor nehezíti jobban a teherbe esést ha a petefészket érinti. Viszont maga a terhesség ideje jót tesz neki, mivel azalatt nem jön meg a menzeszed. Viszont meg nem oldja. Azt is olvastam hogy feltáró műtétig semmi sem biztos. Nekem azt mondta a méhem elülső falán lát valamit. Rögtön kérdezte hogy nem fájdalmas-e a menstruációm. Hát de. :(

23 éves vagyok, nalunk is 2-3 év múlva lenne aktuális a babaprojekt de nagyon félek emiatt. Idén nyáron megyek vissza a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Cisztám nekem csak a bartholin mirigyemen van, de az állandó jelleggel, ez a teherbeesést nem befolyásolja, csak nagyon fájdalmas és megkeseríti a szexuális életem. A többi fajta cisztáról szerencsére nem tudok semmit.

2016. ápr. 28. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Meg nincs gyerekem, 21 vagyok majd 2-3 ev mulva szeretnenk, bar a parom mar alig varja, de 23eves koromig varnek ...:)

Endometriozisom nincsen, csak cisztaim tovabbrais, most majusban ujra megyek, ahhoz h ne alakuljon ki es figyeljen a dokim, minden masodik honapban mennem kell hozza. Marcius elejen voltam utoljara. Majus kozepen megyek ujra. Azota nem ajdalmas az egyuttlet, csak neha nehezen nedvesedek kb 5alkalombol egyszer de sztem ez nem erdekes annyira!

Cisztak elzarhatjak a petevezeteket , vagyis hallottam ilyet, ettol azert tartok, ha mostrich nincsenek elzarodva mit tesznek velem odalent a makacs ,eltunni nem akarò cisztak??? Menzesz sem szornyu mar mint regen csak elso nap szenvedek de az normalis es erzem h mas fajita fajdalom. Csunya folyasom sincs csak a normal peteerest kisero kremes folyas 2napig kb.

Koszi h irtatok

2016. ápr. 29. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj biztos sikerulni fog majd!! :) en is 21 eves vagyok 11hetes kismama .. autoimmun betegsegem van ami miatt nagyon nehez teherbe esnem.. de felev alatt sikerult :)
2016. ápr. 29. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Gratulálok

Vigyázz magatokra :)))

2016. ápr. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!