Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezen estetek teherbe?...

Nehezen estetek teherbe? Sokadik próbálkozás volt?

Figyelt kérdés
Félek, hogy a szex teljesen elveszti a varázsát a sok hülyén mondva "próbálkozás" miatt! Én már annyira rágörcsöltem, nagyon szeretnékl kisbabát, nem dohányzunk, nem iszunk fiatalok vagyunk, remélem karácsonykor már hárman leszünk.... És persze ami még a nagy félelmem hogy meg is marad...
2015. nov. 22. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sokáig próbálkoztunk, de nem jött össze. Megbeszéltük a dokival, hogy kis szünet és folyatjuk a kezeléseket. Végre kis időm volt, beterveztem mindent, utazás, munkahely váltás, éves tagsági díj sportegyesületbe, orvosi kezelések stb. Persze első hónapban terhes lettem..
2015. nov. 22. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem. Elkezdtünk próbálkozni és jött is. Mondjuk nekem sosem voltak gondjaim, egyszer volt petefészekcisztám, ami kifakadt magától, de más nőgyógyászati gondom sose volt. Nem is görcsöltem a dolgon, mert minek, attól csak élvezhetetlen az egész.

24N

2015. nov. 22. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Hamar összejött, a 2. hónapban. Pedig úgy álltunk neki a babavállalásnak, hogy 1 évvel azelőtt, hogy tudtam, rá fogunk állni a projektre, a nőgyógyásznál kezdtem. Ugyanis tök rendszertelen ciklusom volt, és havonta 10-12 napot véreztem. Vérvétel, gyógyszer, semmi hatás. Közben elkezdtem más megoldás után járni, így jöttek a gyógyteák (cickafark és palástfű). Ezekkel rendbe jöttem. Mire élesben ráálltunk a babaprojektre, rendben voltam. Jelenti ez azt, hogy volt 30-32 napos átlag ciklusom, normális 5-6 napos vérzéssel. Ovutesztet használtam már a projekt előtt sok hónappal- mikor felírták a gyógyszert, hogy lássam, hogy hat. Hőmérőzés ugyanígy. Nem görcsöltem, hogy mikor jön a baba, úgy voltam vele, hogy ha így sem jön fél év után, akkor részletesebb kivizsgálás. Tudtam mikor kellene együtt lennünk a babához, de általában pont nem akkor akcióztunk :), tehát nem időre szexeltünk, hanem amikor kedvünk volt. Izgalmas időszak volt, semmi parával, és semmi kényszerrel, általában a párom volt, aki mindig kérdezgette, hogy "naaa mikor lehet már tesztelni, sikerült a baba"? Be volt sózva jobban, mint én :)

Szerintem annyira beledumálják az emberekbe, hogy aki babát tervez, az egyértelműen rá is görcsöl, hogy az már katasztrófa. Normális ilyenkor némi fokú izgalom.

2015. nov. 22. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Korábban jó sok idő volt, míg a fogamzásgátló után rendbejöttek a hormonjaim, így mikor tervbe vettük a babát, akkor időben el kezdtem vitamint szedni, és célzottan a termékenységet segítő gyakorlatokat csinálni (fertility jóga, aviva torna9: Elmentem vérvételre, kontrollra, hogy megtudjam, tényleg rendben van-e még mindig minden, és kiderült, hogy a pajzsmirigyem kicsit alulműködik, ezért dietetikus-hormonszakértő tanácsára diétázni kezdtem, valamint relaxáltam, sétáltam a szabadlevegőn, illetve ittam palástfűteát az akciózós hónapban, és azután is kisebb kihagyásokkal egészen a 12. hét végéig.

Viszont nem ovuteszteltem, nem hőmérőztem, és akkor voltunk együtt, amikor jól esett.

Első hónapban sikerült a baba.

27hkm

2015. nov. 22. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi másfél éve várjuk a csodát sajna túl vagyok egy petefészek endometeiózis műtéten és az átjárhatósági is meg volt.férjem eredménye kielégítő.én használok ovu tesztet próbálruk a méhpempőt teákat stb de semmi.aki már a babavárás elött használt ovu tesztet és azt állítja hogy nem görcsölt rá az hazudik!minek is használta volna ugye harmadik???nah mindegy.drukkolik nektek higy mielőbb sikerüljön én is bizakodom a mi kis csodánkban 27L
2015. nov. 22. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
10 hónap után sikerült :) Nem mondanám, hogy ráment a szex, jobb volt babacsinálósan, mint előtte.
2015. nov. 22. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
1, 4, és 3 hónap alatt jött össze, az első sajna nem sikerült, a másodikból lett a kuslányunk, most a harmadik terhesség 22. hetében járok.
2015. nov. 22. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös: azért, hogy tudjam, hogy javulok-e. Egyébirànt ha nem csinàlom, még mindig vàrhatnàm a csodàt....mint te. Ìgy meg tudtam merre induljak. Nekem a ràgörcsölés nem ez. Hanem az, ha kizàrólag pozitìv tesztkor szexelünk, csak adott pózban, ha van amúgy kedvünk-ha nincs, és persze ezek mellé kötelező a hiszti vagy sìràs, ha mégis megjön.

Maradjunk annyiban, hogy józan hatàrokon belül figyeltem magam, és tudatos voltam. 6 hónap utàn sem lettem volna idegbeteg, de biztosan érdekelt volna, hogy miért nem jön a baba. Aki meg csak ül és vàrja a csodàt, lelke rajta, de szerintem 1 év utàn csak reménykedni nettó hülyeség.

2015. nov. 22. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!