A párommal ez volt a 2. alkalom hogy együtt voltunk úgy is. Ám most a második alkalomnál a gumi kiszakadt és a végéig észre sem vettük csak mikor kivette. Mennyi idő után csináljak tesztet? Nem szeretnénk még babát. 17 éves leszek 2 hét múlva.
Az a lényeg, hogy a párod melletted áll. Egy ilyen hosszú, és komoly kapcsolatban ez el is várható :)
XDDD
Nem is értem,hogy miért írtam ide ezt a kérdést.
A mai emberekben szinte semmi együtt érzés/kedvesség.
Tisztelet a kivételnek.
Amúgy 3 tesztet csináltam mind a 3 pozitív lett.
Nőgyógyászhoz még szerintem nagyon korai lenne menni de ma attól elmegyek egy vérvételre az mutatja a legbiztosabbat.
Köszönöm azoknak akik értelmes választ küldtek.
"Nem terveztük a babát de nekem nincs olyan lelki állapotom hogy egy tehetetlen életet áldozzak fel egy hiba miatt."
Pedig minden hónapban megteszi a szervezeted.
Sőt a férfiak akár milliókat is megölhetnek. Mert a sperma is él, és tehetetlen.
"Fel vagyok készülve rá."
Neked nagyon jó, hogy 2 nap alatt felkészültél rá.
"Nem is értem,hogy miért írtam ide ezt a kérdést.
A mai emberekben szinte semmi együtt érzés/kedvesség."
Miért kellene együtt érezni veled, hiszen egyik szavaddal ütőd a másikat. Most nem akartok gyereket, de nem teszel ellene. Mások ha nem akarnak gyereket, azt komolyan is gondolják.
"A kérdésem az volt,hogy "mennyi idő után csináljak tesztet?" és nem pedig az,hogy szerintetek mennyire drukkolok a terhességnek. "
Amit leírtál arra vársz választ. Ha nem így lenne akkor miért írnád ide?
Ha kérdés mellé "regényt" írsz, aztán nem tetszik, hogy nem a kérdésre válaszolnak akkor ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!