ugyanilyen teszten csináltam, már több mint két éve.....nekem még mindig bent van a mobilomban ez a kép, azóta van egy ördög kisfiam.....én egy nappal előbb csináltam, de én is úgy görcsöltem aznap reggel, h azt hittem nem lesz baba
GRATULÁLOK!
Gratulálok! :)
Ha nincs panaszod, akkor ráérsz 6-7 hetesen menni dokihoz. Nálunk 6 hetesen már pulzált a kicsi szíve!
Normális a megjönérzés, ne aggódj, én ilyenkor 5 percenként rohantam a wc-re ellenőrizni mert úgy éreztem hogy folyik vm, de persze semmi nem volt.
Sok boldogságot!
6 hónapos kislány anyukája (L)
Szia igen megjőn érzésem van.Rohangálok Wc-re mert ugy érzem,hogy folyik ki valami.De csak krémes van.
A mai napon elkezdett szurkálni a méhem,érzem,hogy van ben valaki,mondjuk ezt már réggeben éreztem,2 éve volt pozitiv tesztem is,csak akkor cisztám volt.Még teljesen nem élem bele magam.De 1 honapja mikor voltam dokinál nem látott cisztát.Majd hétfőn megyek dokihoz és kiderűl.
szia.gratulálok ez bizony pozitív.de én hétfőn még nem mennék dokihoz.lehet h még nem fog látni semmit,vagy csak petezsákot,és akkor meg idegeskedni fogsz.
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!